Haberler

Radyo Festivali 2015, Ortaköy'ü Sallayacak

Güncelleme:

Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği tarafından Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla organize edilen "Radyo Festivali 2015" 4-8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da Ortaköy Meydanı'nda gerçekleşecek.

Radyonun gücünü ve etkisini anlatmak amacıyla düzenlenen Radyo Festivali'nde Türkiye'nin radyoları, en önemli DJ'leri ve programcılarıyla Ortaköy'de gerçekleşecek keyifli etkinliklerin yanı sıra üniversitelerde konferanslar da yapılacak.

URYAD – Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Radyo Festivali, 4 Mayıs 2015 Pazartesi-8 Mayıs 2015 Cuma tarihleri arasında gerçekleşiyor. Radyonun gücünü ve etkisini kamuoyuyla paylaşmak amacıyla düzenlenen "Radyo Festivali 2015" Ortaköy'ü müziklerle, söyleşilerle sallayacak. Türkiye'de ilk kez bu boyutta URYAD tarafından düzenlenen festivalde, radyo dinleyicileri aynı anda aynı yerden en sevdikleri DJ'ler, programcılar ve sanatçılarla canlı yayında bir araya gelecekler.

Radyolar, Festivalde 6 Mayıs Çarşamba-7 Mayıs Perşembe günleri 12.00-14.00 ve 8 Mayıs Cuma günü 14.00-16.00 saatlerinde Ortaköy Meydanı'nda konuşlanacak. Festivalde, birçok sanatçının da katılımıyla canlı yayınlar gerçekleşecek ve "Radyo Festivali 2015"in Ortaköy Meydanı'ndaki etkinliklerinde radyo dinleyicileriyle buluşacak, sevdikleri radyocularla keyifli anlar paylaşacaklar.

Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla URYAD tarafından düzenlenen "Radyo Festivali 2015" 4 Mayıs Pazartesi günü Maltepe Üniversitesi ve Plato Meslek Yüksekokulu, 5 Mayıs Salı günü Medipol Üniversitesi'nde düzenlenecek panellerle üniversite öğrencileriyle buluşacak. İletişim Fakülteleri öğrencileri ile bir araya gelecek olan sevilen radyocular, öğrencilerle "Türkiye'de Radyocu Olmak" üzerine sohbet edecekler.*

"Radyo Festivali 2015"e; Alem FM, Best FM, Baba Radyo, Capital Radio, İstanbul FM, Joy TURK, Joy FM, Kanaltürk Radyo, Kral FM, Kral POP Radyo, Metro FM, NTV Radyo, Radyo 7, Radyo Müzik, Radyo Trafik, Radyo Spor, Radio Slow Time, Radyo Viva, Show Radyo, Süper FM, Virgin Radio katılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Belediyesi İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title