Haberler

Radisson Blu Ottomare Hotel, Ataköy'de Atama

Güncelleme:

İstanbul Avrupa yakasının kalbi Ataköy'de yer alan Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürlüğüne Eylem Fındık atandı.

Eylem Fındık, Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'e Genel Müdür olarak atandı

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor'un bünyesinde yer alan, İstanbul'un en önemli iş merkezleri arasında bulunan Ataköy'de misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürü Eylem Fındık oldu. Otelin açılışı 15 Aralık 2015'te gerçekleşecek.

1999 yılında Rezidor ailesine İstanbul Radisson SAS Conference & Airport Hotel'de Satış Yetkilisi olarak katılan Eylem Fındık, 6 ay gibi kısa bir sürede Satış ve Pazarlama Yöneticisi ve Marka Koruyucusu görevini üstlendi. Fındık kariyerini 2004 yılından itibaren Satış ve Pazarlama Direktörü olarak sürdürdü.

5 yıl sonra aynı firmada Yeme-İçme Yöneticisi olan Fındık, Çeşme Radisson Blu Resort & Spa'da 6 haftalık geçici Satış ve Pazarlama görevinin ardından Tiflis'te yer alan Radisson Blu Iveria Hotel'e Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Fındık, 2010 Nisan ayında kariyerini Radisson Blu Bosphorus'ta sürdürmeye devam etti.

2011 yılında Mentor-Mentee programını tamamlayan Fındık, terfi ettiği Radisson Blu Hotel Ankara Genel Müdürlük görevini başarıyla üstlendi. Park Inn by Radisson İstanbul Ataturk Airport'un Genel Müdürlüğü görevini başarıyla gerçekleştiren Fındık, Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürü oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Ataköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title