Haberler

R2 Servis Hizmetleriyle Sektörünün Öncüsü

Güncelleme:


Türkiye'nin en çok Yeni Nesil Yazar Kasa onayı alan ve satan lider şirketi Profilo Ödeme Sistemleri ve 37 yıllık birikim ve deneyime sahip Profilo Elektronik Servis'i bünyesine katarak Türkiye'de rakipsiz konuma ulaşan R2 Servis, Yetkili Servislerine Türkiye genelinde iftar yemekleri düzenledi. Adıyaman, Balıkesir, İstanbul, Kars, Ordu ve Uşak'taki Yetkili Servisleri ile gerçekleşen iftar organizasyonlarına büyük katılım oldu.


Türkiye'nin önde gelen Yeni Nesil Yazar Kasa üreticisi Profilo Ödeme Sistemleri ve sektörünün bir numaralı firması R2 Servis, bu iftar yemeklerinden sonuncusunu İstanbul'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirirken bölgedeki Yetkili Servislerinin müdürlerini ve satış ekiplerini bir araya getirdi. Organizasyona R2 Servis Genel Müdürü Fulya Etkin, Profilo Ödeme Sistemleri Kanal Satış Direktörü Ersin Uygur, ve Profilo Ödeme Sistemleri'nin üst düzey yöneticileri ile ekipleri katıldı.

Ersin Uygur, Ramazan'ın paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığına değinerek, "Ramazan sofraları etrafında her zaman tüm aile bir araya gelir. Biz de Profilo Ödeme Sistemleri ve R2 Servis Ailesi olarak, değerli Yetkili Servislerimizle Ramazan'ın paylaşımcı ve birleştirici yönünü yansıtan bu sofrada buluşmuş olmaktan mutluyuz" dedi.

Türkiye'nin en yaygın ve tecrübeli servis ağına sahip olduklarına dikkat çeken Uygur, "37 yıllık birikim ve deneyime sahip Profilo Elektronik Servis'i bünyesine katarak Türkiye'de rakipsiz konuma ulaşan R2 Servis, T.C. Maliye Bakanlığı onaylı 2.300 kişilik uzman kadrosuyla 81 il ve 258 ilçede sahada 360 derece hizmet veren, sektöründe öncü bir kuruluştur.

R2 Servis, Profilo Ödeme Sistemleri'nin sattığı ödeme kaydedici cihazlarının donanım ve yazılımlarının kurulumlarını gerçekleştirmenin yanı sıra, her türlü bakımını sağlayarak, 7/24 SLA anlaşmaları ile satış sonrası hizmet alternatifleri sunarak, en iyi hizmet için gerekli teknolojik sistemlerin altyapılarını oluşturarak en büyük iş ortağı ile tek seferde uçtan uca her türlü hizmeti vererek fark yaratır" açıklamasını yaptı.

R2 Servis'in yerinde bakım ve onarım hizmeti, sistemlerin uçtan uca kurulumundan sonra en önemli faktör olan hizmet sürekliliğini sağladığını, periyodik bakım ve onarım hizmetleri ile altyapı ve iyileştirme hizmetlerini gerçekleştirdiğini anlatan Uygur, R2 Servis ödeme kaydedici cihazları dışında da bilgi teknolojileri, iklimlendirme cihazları, güç elektroniği ve elektronik güvenlik sistemleri gibi farklı alanlarda; sahada kurulum, bakım, onarım, proje yönetimi, envanter yönetimi, garanti ve yerinde destek hizmetleriyle yüksek katma değer sağlamaktadır. R2 Servis'in hizmet verdiği markaların arasında Apple, Dell, Xerox, Lexmark gibi büyük dünya markalarının yanı sıra Migros, Multinet, Turkcell, Yurtiçi Kargo, Shaya, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank, Ziraat Bankası, Şekerbank, Halkbank, Vakıfbank, Finansbank, TJK gibi Türkiye ve dünya devleri yer almaktadır."dedi ve konuşmasına şöyle devam etti:

"R2 Servis'in en önemli hedefi, mutlak müşteri memnuniyetini sağlamak ve sahada tüm hizmetleri en uygun maliyetlerle hedeflenen zamanda hayata geçirerek, başarıya ulaşmaktır."

Profilo Ödeme Sistemleri Türkiye ve Dünyadaki Konumunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Profilo Ödeme Sistemleri'nin Türkiye'de ve Dünyada önde gelen Yeni Nesil Yazar Kasa üreticilerinden biri olduğunu, yazar kasa ticaretinde lider konumda bulunduğunu belirten Uygur, "Bunu 31 yıllık tecrübemize ve süreklilik gösteren güçlü Ar-Ge çalışmalarımıza borçluyuz. Her daim sektöründe öncü ve yenilikçi bir şirket olarak, ürün gamımızı her geçen gün genişletiyoruz. Mükelleflerin ihtiyaçlarına göre özel olarak şekillendirdiğimiz çözüm portföyümüz ile iş ortaklarımıza da en iyi fırsatları sunuyoruz"diye konuştu.

Profilo Ödeme Sistemleri ve R2 Servis'in Yetkili Servisleri için Adıyaman, Balıkesir, İstanbul, Kars, Ordu ve Uşak'ta düzenlediği ve kıymetli konuların konuşulduğu iftar organizasyonlarına yoğun katılım oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adıyaman Türkiye Profilo Uygur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title