Haberler

Quaresma, Başkan Fikret Orman'ın Peşini Bırakmıyor

Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD / DHA

Porto'da attığı goller ile yeniden Avrupa'nın gündemine oturan Ricardo Quaresma, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın peşini bırakmıyor. Portekizli yıldız ülkesinde yaptığı açıklamada, başkan Orman'ın futbolundan çok aldığı parayı kafasına takmasından dolayı siyah-beyazlı camiadan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Quaresma, "Başkanın ilk indirim isteğini kabul ettim ancak ikinci kez yine indirim isteyince baktım ki sonu gelmeyecek, bende en iyisi kulüpten ayrılayım kararı verdim" dedi.

Yıldız futbolcu ayrıca, "Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı bu ayrılığın en büyük sorumlusu olarak gösterebilirim" ifadelerini kullandı.

Porto forması ile olgunluk çağını yaşadığını da itiraf eden Quaresma, hayatında bir çok hata yapmasına rağmen Beşiktaş'a gittiğine asla pişman olmadığını çünkü taraftarın sevgisini sürekli üzerinde hissettiğini belirtti.

Portekiz'in Porto takımına transfer olduktan sonra çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol atan Quaresma en son UEFA Avrupa kupası rövanş maçında Sevilla karşısında takımının tek golünü atmayı başarmıştı. Portekiz basını Quaresma'nın futbol hayatının en parlak günlerini tekrar yaşamaya başladığını yazdı.

mç(gh)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Beşiktaş Porto Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title