Haberler

Pütürge'nin İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattının Tamamı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 6.3 milyonluk yatırımla Pütürge ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon hattının tamamı yenilendi.

Dr. Özdemir: "6.3 milyonluk modern yatırım"

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Pütürge ilçesinde 2016 yılının Nisan ayında çalışmalarına başlanıldığını, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Pütürge'nin ilçe merkezine 50 yıl hizmet verecek sağlam bir içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. Çalışmalar kapsamında Pütürge İlçe merkezine toplam maliyeti 6.3 milyon TL tutarında olan 20,5 km'lik içme suyu hattı, 500 adet abone bağlantısı, 2 adet içme suyu deposunun yanı sıra 20 km'lik kanalizasyon hattı, 2 adet terfi merkezi, bin 164 adet muayene ve parsel bacası çalışmalarını tamamlayarak Pütürge ilçe merkezinin altyapısının tamamını yeniledik. 11 İlçe merkezinin altyapısının tamamının yenilenmesi için de projelerimizi hazırladık. Yakın zamanda Doğanyol'un altyapısını tamamen yeniledik. Şuan Doğanşehir, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinin merkez içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Arguvan ve Yazıhan ilçelerimizin de merkez altyapısının tamamını yenilemek için ihalelerini yaptık. En kısa sürede çalışmalarına başlayacağız. Yapılan çalışmalar Malatya'mıza uzun yıllar hizmet verecek sağlam bir altyapı içindir. Bu çalışmalar sürecinde hemşehrilerimizin göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ederim. İlçe halkımız için de hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Pütürge Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title