Haberler

Pütürge Kaymakamı'nın Makam Aracı, Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 6 Yaralı

– MALATYA'ya bağlı Pötürge İlçe Kaymakamı Erkan Savar'ın da içinde bulunduğu makam otomobili, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

– MALATYA'ya bağlı Pötürge İlçe Kaymakamı Erkan Savar'ın da içinde bulunduğu makam otomobili, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Diğer otomobilde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada Kaymakam Savar ile birlikte 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Pötürge- Tepehan yol ayrımında meydana geldi. Malatya'dan Pötürge'ye giden ve içerisinde Pötürge Kaymakamı Erkan Savar'ın da bulunduğu Ali Akay yönetimindeki 44DY 244 plakalı makam aracı, karşı yönden gelen Mehmet Demirhan yönetimindeki 44 FK 713 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaymakam Savar ve şoförü Akay ile korumanın yaralandığı kazada, diğer otomobilin sürücüsü Mehmet Demirhan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılar hakkında bilgi veren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Kaymakam Erkan Savar'ın kolunda kırık olabileceğini, bunun da çekilecek rontgen filmi ile belirleneceğini belirtirken, koruma ve şoförün de hayatı tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi. Prof.Dr. Kızılay, diğer araçta bulunan yaralılardan 1'inin ise hayatı tehlikesinin bulunduğunu açıkladı.

Kazadan sonra Malatya Valisi Mustafa Toprak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat da hastaneye gelerek Kaymakam Savar ile yaralıların durumları hakında bilgi aldı, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, "Kaymakam beyin aracı Malatya tarafından geliyor, diğer araçta gelirken Tepehan – Nemrut mevkiinde kafa kafaya çarpışıyorlar. Karşıtaraftaki araçta 5 kişi var 2'si ölüyor ve diğer arkadaşlarımız yaralı. Bizim araçta kaymakam bey, koruması ve şoförü hafif yaralılar. Pütürge'ye hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan SAVAR Ali Akay Tepehan Pütürge Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title