Haberler

Pütürge'de Kutlu Doğum Kutlaması

Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

İlçe Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Programına, Kaymakam Nuri Gezici, Belediye Başkanı Mehmet Polat, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

İlçe Müftüsü Cemil Alıcı'nın Kutlu Doğum Haftası hakkında genel bilgi verilmesi, ardından programın gerçekleştirilmesinde maddi manevi katkıda bulunan başta İlçe Kaymakamı Nuri Gezici'ye, programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Sayın Şinasi Gündüz'e, tüm daire amirlerine, Kutlu Doğum Aşı'nın verilmesinde katkıda bulunan Pütürge İlçe Esnafına, programa iştirak eden tüm misafir ve katılımcılara teşekkür konuşmasıyla başladı.

Misafir konuşmacı olarak davet edilen Prof. Dr. Şinasi Gündüz, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yılki Kutlu Doğum Teması olan "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" adlı konferansı verdi

Programda, Ebubekir Çayır ve grubunun ilahi- semazen gösterisi tüm davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Pütürge İlçe Müftülüğü ilk ve orta öğretim okulları, Kur'an Kursları arasında yapılan dini bilgiler, hutbe, vaaz, şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olanlara çeyrek altın verilerek öğrenciler ödüllendirildi.

Program Kutlu Doğum Aşı ikram edilerek sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Polat Nuri Gezici Malatya Pütürge Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title