Haberler

Putin'den Türkiye'ye 'Terörizmle Ortak Mücadele' Çağrısı

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'ye 'terörizmle ortak mücadele' çağrısında bulundu: Türkiye ile terörle mücadele ilişkilerimizi nasıl kuracağımızı bilmeliyiz.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'Rusya Çağırıyor' forumunda yaptığı konuşmada, Türkiye ilişkin de değerlendirmede bulundu. Rusya lideri, "Türkiye, Rusya'nın en önemli ortaklarından biri. Terörle mücadele konusunda Türkiye'yle nasıl ilişki kuracağımızı anlamamız gerekiyor" dedi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den gelen açıklamanın Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı sonrası olması dikkat çekti.

"TÜRKİYE, RUSYA'NIN ÖNCELİKLİ ORTAKLARINDAN VE İYİ DOSTLARINDAN BİRİ"

Türkiye ile Rusya arasında uzun yıllardır iyi ilişkiler bulunduğunu vurgulayan Putin, "Türkiye, Rusya'nın öncelikli ortaklarından ve iyi dostlarından biridir. İlişkilerimiz yıllardır çok iyi. Türk firmaları Rusya'da 12 milyar rublelik iş yaptı. Türkiye'den piyasamıza yapılan tarım ürünleri sevkiyatı arttı. Biz de Türkiye'ye büyük miktarda enerji sevkiyatı yapıyoruz" diye konuştu.

TERÖRİZMLE ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI

Rus lider, Türkiye'ye ise 'terörizmle ortak mücadele' çağrısında da bulundu:

"Türkiye ile terörle mücadele ilişkilerimizi nasıl kuracağımızı bilmeliyiz. Türkiye'nin bu konuda Kürt faktörüyle ilgili birçok endişesi var. Tüm bu endişeleri anlıyoruz ve hepsini ortak yürütülecek çalışmalarda değerlendirmeye hazırız. Şu anda Türkiye ile Savunma Bakanlıkları düzeyinde iletişimimiz var. Umarım bu iletişim koordinasyona ulaşır. Ama bu çalışmayı siyasi seviyede oluşturmamız gerek."

İHLAL İLİŞKİLERİ GERMİŞTİ

Ankara ile Moskova arasındaki ilişkiler, Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye sınırı yakınlarında Türk hava sahasını ihlal etmesi nedeniyle gerilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Türkiye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

putin:

adamsın adam

107
15
yanıtYanıtla
Ercan:

Bence putin ile erdoğan beraber pkk ve işidi bitirirler

98
23
yanıtYanıtla
Mehdi:

Akp kendisi terörist nasıl olacak

45
64
yanıtYanıtla
Sahmeran:

Rusya Natodanda Amerikadanda daha guvenilir ve onemli bir ulke bizim icin. tek dost olacak ulke, yeterki aramizi bozmak isteyenlere sans vermeyelim. anlayana.

60
15
yanıtYanıtla
mühr:

Pkk lı lar buna üzülerek bakıyor.

60
13
yanıtYanıtla
Ftr:

Adamsın adam

50
9
yanıtYanıtla
evet rusya gazı keserse diyenler nerde:

evet rusya gazı keserse diyenler nerde

51
8
yanıtYanıtla
hasoo:

Rusya gazı keserse rusya ne yiyecek. Rusyayla savaşsak bile rusya gazı kesemez :))) acından ölürler.

yanıt24
yanıt17
omer:

halk yuksek vergiler yuzunden yastik altindaki altinlarini satmis halktan topladigin vergiyi rusyaya yalakalik yapmak icin gazi fiyatin uc misline alirsan o anlasmayi cope atmadigin surece rusya seninle iyi gecinir putin basa gectiginde ilk isi shell ile anlasmayi kameralar onunde yirtip atmak oldu kendi ulkesini halkini somurenleri affetmedi iceri tikti putin kendi halkinin cikarlarini dusunuyor bizimkiler sadece yalakalik yapiyor azeri ve turkmen gazi dururken rusya ve irana ne gerek vardi?

yanıt0
yanıt0
suna kart:

putin abisi çağırdığın kişiler zihinsel engelli. . oy verenler de zihinsel engelli yani ülkenin yarısı bakırköylük. .

38
19
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title