Haberler

Putin: Rus Uçağının Olduğunun Bilinmemesi Mümkün Değil

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye tarafından düşürülen Rus uçağıyla ilgili olarak, "Bence Türkiye'nin Rus uçağı olup olmadığını bilmemesi mümkün değil." dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve Rusya Devlet Başkanı Putin, Moskova'da gerçekleşen görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu bir Rus uçağı olduğu belli olmuş olsaydı belki uyarıların türü farklı olabilirdi." sözlerine yanıt verdi. Putin, "Bence Türkiye'nin Rus uçağı olup olmadığını bilmemesi mümkün değil." açıklamasında bulundu. "Türkiye'den böyle bir hamle beklemiyorduk" diyen Putin, "Türkiye'yle sadece komşu değil aynı zamanda dosttuk" şeklinde konuştu.

"PİLOTUMUZ ÖLDÜRÜLDÜ, BU KABUL EDİLEBİLİR BİR ŞEY DEĞİL"

S-400'leri konuşlandırmak zorunda kaldıklarını söyleyen Putin, "Pilotumuz öldürüldü bu kabul edilebilir bir şey değil" dedi. Putin, "Terörizme çifte standart uygulayanlar ve IŞİD ile kriminal ilişkilere girenler ateşle oynuyor" şeklinde konuştu.

"SURİYE'NİN GELECEĞİNE ESAD KARAR VERSİN"

Rusya Devlet Başkanı, Hollande ile Suriye'deki operasyonlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunma konusunda anlaştıklarını belirtti. Putin Esad hakkında ise "Geleceğine Suriye halkı karar vermeli" diye konuştu.

"TÜRKİYE BİLGİLERE SAHİPTİ"

Putin, "Türkiye'yi dostane bir ülke olarak görüyorduk ve böyle bir hamle beklemiyorduk. S400 gibi modern bir sistemi konuşlandırmak zorunda kaldık. Dünyadaki en verimli sistemlerden bir tanesi ve eğer bu önlemleri artırmamız gerekirse tereddüt etmeyiz. Koalisyonla da birlikte bilgi alışverişinde bulunuyoruz ama bu tür sonuçlar bizi kaygılandırıyor. ABD'li ortaklarımıza operasyonlarla ilgili bilgi verdik.Türkiye de bilgilere sahipti. Bütün bu bilgiler bölgede faaliyet gösterenlerle paylaşılıyor ama şimdi önümüzde böyle bir sonuç var. Bölgeye konuşlandırdığımız füzeler hiçbir zaman ortaklarımıza yönlendirilmiş şeyler değildir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Türkiye Suriye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (242)

pazarcik:

biji Putin seni cok seviyoruz

48
72
yanıtYanıtla
Çukurcu:

Bi putini bi obamayı seviyorsunuz söylesene hangisi gerçek babanız

yanıt35
yanıt7
ankara:

Hain etekli ezik korkak alçak pazarcik

yanıt11
yanıt4
TERSO:

Utanc vericisin!!!

yanıt1
yanıt0
İşid yanlısı akepe:

Helal putin

47
65
yanıtYanıtla
sertt:

rusyanın façayı çizdik galiba konuşmuyo bızle. küstümü ne

93
14
yanıtYanıtla
metin:

bizde zaten bilerek düşürdük :(senin bilerek sınırı geçtiğin gibi

55
49
yanıtYanıtla
Yaw he he:

Turkun Turkten baska dostu yoktur

83
16
yanıtYanıtla
Mehdi:

Suriyede Halkmı Bıraktınız ?

82
7
yanıtYanıtla
rojbaş:

Putin Kürt halkı senden bir işaret bekliyor

23
63
yanıtYanıtla
Tüm 242 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title