Haberler

Putin: IŞİD'le İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor

Güncelleme:

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile basın toplantısında konuşan Putin, Türkiye hakkında "Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor" dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile ortak basın toplantısında konuşan Putin "Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor" diyerek Rus lider, Türkiye'den böyle bir tutum beklemediklerini vurguladı.

İşte Putin'in açıklamalarından satır başları:

"Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor.
S-400 konuşlandırdık çünkü uçağımız düşürüldü, müttefik olarak kabul ettiğimiz bir ülke tarafından düşürüldü. Bunu beklemiyorduk. Bölgede yürütttüğümüz operasyonları Amerikalı ortaklarımıza önceden bildirdik, Türkiye de bu bilgilere sahipti.

"İNSANİ YARDIM TAŞIMIYORLARDI"

Hollande ile Fransa'yla birlikte Suriye'deki operasyonlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunma konusunda anlaştık. Esad'ın geleceğine Suriye halkı karar vermeli. TIR'ların insanı yardım malzemesi taşımadıklarından şüphlendik. Vurulan tırların orada ne yaptığını uluslararası toplum sorgulamalı, söylenen gibi insani yardım taşımıyorlardı.

"O PETROL PARALARINDA BİZİM PİLOTLARIMIZIN KANLARI VAR"

Suriye'de teröristlerin olduğu bölgelerden gece gündüz kamyon kamyon petrol Türkiye'ye taşındı. Kesinlikle o petrol tankerlerinin Türkiye'ye dolu gidip boş dündüklerini biliyoruz. Bu Türkiye halkının da bir sorunudur. O petrol paralarında bizim pilotlarımızın ve Paris'de ölenlerin kanları var.

"PETROL TANKERLERİ GECE GÜNDÜZ TÜRKİYE'YE GİDİYORLAR"

"Petrol konusuna gelirsek, Türkiye'de Antalya'da G20 zirvesinde göstermiş ve herkesin önünde bu konudan bahsetmiştim, görüntüler pilotlarımız tarafından 5 bin kilometre yükseklikten çekildi. Petrol taşıyan otomobiller zincir halinde gidiyorlar ve görüntüden çıkıyorlar."

Teröristler tarafından ele geçirilen Suriye topraklarından yapılan petrol sevkiyatından bahsediyoruz. Özellikle bu topraklardan oluyor, başka yerden değil. Bu araçların nereye gittiğini havadan görüyoruz. Onlar sabah ve akşam Türkiye'ye gidiyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vladimir Putin Türkiye Suriye Fransa Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

XxMobil-IOS:

Helal olsun Adama Türkiye'nin gerçek yüzünü ortaya çıkardı

43
115
yanıtYanıtla
Rusyali kız.:

Tam oyle :)

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazına:

amerikanın da rusyanın da canı cehenneme. . . . . .

95
25
yanıtYanıtla
Rusyali kız.:

Kotuluk dileyen insan kendisi cehennmeme gider. Mesela sen...

yanıt0
yanıt0
emekli:

pkk ve sol dhkp ce dev sol gibi örgütleride sen besliyorsun putin

92
27
yanıtYanıtla
1111:

madem asker kaybına tahammülün yok ne işin var başka ülkede?

95
23
yanıtYanıtla
atakan:

yalancı ve sahtekar putin.

67
49
yanıtYanıtla
Rusyali kız.:

Sen de butun haberlere inan kardesim :)

yanıt0
yanıt0
RUAskeri uçağını düşürmek:

Büyük hataydı

52
61
yanıtYanıtla
ceymis bond:

putinin her söylediği şey doğrudur, babası 40 yıl rus ordusunda çalışmıştır, kendisi eski kgb ajanı ve albaydır, dünyada ne olup bitiyor herşeyi bilir, paralel iftirası gibi putinede yalancı demeyin komik olmayın, siz akkoyunları inandırırsınız ama putin resmi belgelerle dünyayı inandırır.

51
57
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title