Haberler

Putin'in Kanalında Skandal Bilal Erdoğan Fotoğrafı

Güncelleme:

Rus uçağının düşürülmesinin ardından Putin'e yakın Russia Today, "Ankara'nın IŞİD'le petrol ticareti" haberinde kullandığı Bilal Erdoğan fotoğrafıyla bir skandala imza attı.

Putin, "Türkiye IŞİD'le petrol ticareti yapıyor" dedi. Başbakanı Medvedev "Türk yetkililer işin içinde" dedi. Rusya'da Televizyon ve gazeteler, bu konuya yoğunlaştı.

Onların başında da Russia Today geldi. Rus devlet TV'sinin desteklediği Putin'e bağlı bir yayın organı olan Russia Today, skandal bir fotoğrafla "sözde" belgeli bir haber verdi.

SKANDAL FOTOĞRAF

"Ankara'nın IŞİD'le petrol ticareti" başlıklı haberin içeriğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın sakallı 2 kişiyle çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı. Erdoğan'ı IŞİD'le petrol ticareti yapmakla itham eden Russia Today, Bilal Erdoğan'ın fotoğrafını da belge olarak verdi.


AKSARAY'DA LOKANTACILAR

Bilal Erdoğan'ın İstanbul Aksaray'da lokanta işleten Hataylı iki kardeş olan İsmail Kember ile Ali Kember ile çektiği hatıra fotoğrafını da delil olarak koydu. O fotoğrafı sosyal medya hesaplarında paylaşan bazı Türk vatandaşları da Rusların haberinde referans oldu. (Kaynak: Haber7)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vladimir Putin Bilal Erdoğan Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (129)

CABBARR:

DÜNYA BÌLÌYOR.AK KOYUNLAR DA BÌLÌYORDA AMAÇ BAŞKA.

105
2
yanıtYanıtla
isyankar62:

tayip yapıyorum dedi ak koyunlar yok ya yapmaz dili sürtmüştür diyorlar. adam açık açık ben yapıyorum dedi

83
11
yanıtYanıtla
Türk:

Allah fillerin teoismesinden Türk milletini korusun savas ciksa bilal kacar

58
0
yanıtYanıtla
isid akp kardes:

bunlari dünya alem biliyor. . . . . . . .

31
23
yanıtYanıtla
Levis:

Demistik sizi akp = isid

35
6
yanıtYanıtla
antipkk:

Tüm Türk Devletleri birlesmeli artik! Dünyaya Türk nedir göstermeli!

20
20
yanıtYanıtla
hak:

Bakalim Rusya yi da paralel ilan edip, bürolarini basip hapise tikabilceklermi? Tayyip ve Bilalin ses kayitlarinida yayinliyorlarmis, e artik bütün dünya sifirlalamalarini duyacak. Rezil etti bu AKP bizi!

24
12
yanıtYanıtla
laz:

emin olun bu olayıda paralele bağlarlar her sıkıştıklarında paralel maymuncuğunu kullanıyolr.

yanıt12
yanıt10
elele:

işte devlet işlerinden din işlerinin ayrılmasının sebebi budur sen hala laikliği anlamadıysan yapacak bir şey yok sana işid derler teröriste derler o yüzden din işlerini kendin yap siyaseti ticaret olarak yap

14
21
yanıtYanıtla
ALİ:

TERÖRİST RUSYA. .

17
16
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title