Haberler

Putin'in Sözcüsü 620 Bin Dolarlık Saat Takınca Yolsuzlukla Suçlandı

Güncelleme:

Rus liderin sözcüsü Dmitri Peskov'un düğününde taktığı saat, tartışmalara yol açtı. Muhalifler "O saatin fiyatı, Peskov'un yıllık gelirinin 4 katı" dedi…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözcülüğünü yapan ve yakın dostlarından biri olan Dmitri Peskov (47), cumartesi günü Soçi kentinde yapılan düğünle olimpiyat şampiyonu buz patenci Tatyana Navka (40) ile evlendi.

Rus liderin de davetli olduğu düğünün fotoğrafları yayınlanınca, muhalifler ilginç bir detayı fark etti. Peskov'un kolunda Richard Mille marka 52-01 model saat vardı. Sadece 30 adet üretilen saatin değeri ise 620 bin dolardı (Yaklaşık 1.7 milyon TL).

GELİRİ SAATEN DÜŞÜK

Peskov ise gelir beyanında yıllık kazancının 150 bin dolar olduğunu belirtmişti. Muhalifler "Burada yolsuzluk kokusu var" tepkisini gösterdi. Peskov ise "Bu saat bana Tatyana'nın düğün hediyesi. Tamam çok pahalı ama iddia edilen kadar değil" dedi.

Navka da "Defalarca olimpiyat şampiyonu oldum ve pek çok projeden gelirim var. Eşime aldığım hediyenin tartışılması tuhaf" açıklamasını yaptı. Ancak Peskov'un 4 ay önce bu saatle çekilmiş fotoğrafı olduğu öne sürüldü.



Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Soçi Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

ACI BIBER:

Ya anlamadigim konu şu dünya genelinde zaten siyasete girenlerin ezici bir cogulugu zaten önceden varlikli olan kişilerden oluşuyor yani demek istedigim zaten siyasetciler memur maaşi ile gecinen gibiler degiller onlarin genelde önceden cok büyük ekonomik gücleri olan insanlardir. Bir Saat alindiginda ise bunu hemen onun maaşina bakarak yorumlamak dogru mu ? BU ADAM ÖNCEDEN NEKADAR ZENGILIGE SAHIB DIYE SORMAK GEREKMEZ MI?

2
10
yanıtYanıtla
afyonlu:

Ben telefonun saatini kullaniyorum

11
0
yanıtYanıtla
hadi beMobil-ANDROID:

en iyi hırsızlar bizde sanıyordum

11
0
yanıtYanıtla
AdınıTÜRKİYEM:

bizde yolsuzluk olmaz alın teri olur 2 milyon dolarlık rezidanslar bile siz gitmiş altıyüzbine söz ediyorsunuz ayıp ayıp

7
2
yanıtYanıtla
fatura belgesi vardır.:

bizde peçete üzerine elden aldım parasını nakit ödedim . yolsuzluk sayılmaz ve inananı çok olur da . rusya da nasıl acep

9
0
yanıtYanıtla
KadirMobil-IOS:

Bizimki 700 bin dolarlık taktı ama kimse bişi diyemedi

8
0
yanıtYanıtla
Benim:

faturasını göstersin kardeşim mecliste sallasın elinde kürsüden ahanda Fatura desin (teslimat belgesine) bakarsın onların meclisinde yerler :) olmadı kargo belgesini göstersin oda bu rusların kafası hiç çalışmıyor nasıl süper güç olmuşlar anlamadım hayret bir saati bile kılıfına uyduramıyorlar

7
0
yanıtYanıtla
muhammed:

kasyo f91 neyinize yetmiyo zoaa :D

5
0
yanıtYanıtla
paralel desin geçer:

Sözcü bey hemen paralel yaptı desin, darbe desin, milli iradeye saldırı desin ondan sonra hiç bir şey olmaz:)

5
0
yanıtYanıtla
orhan:

ne hırsızlığı ulan alın teri onunki inanmıyorsanız kılıçtaroğluna sorun

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title