Haberler

Putin'den Fırat Kalkanı Yorumu: Çıkarlarımızı Hayata Geçiriyoruz

Güncelleme:

Rus lider Putin, Rusya ve Türkiye'nin Suriye'deki çıkarlarını birlikte hayata geçirdiklerini belirterek "Erdoğan da bu konuda son derece istekli" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Bloomberg ajansıyla yaptığı açıklamada, Suriye'deki mevcut duruma ilişkin açıklamalar yaptı. Putin, "Yavaş yavaş doğru yöne doğru bir hareketlenme yaşıyoruz. Yakın bir gelecekte bir uzlaşmaya varacağımızı ve bunu uluslararası topluma sunabileceğimizi ihtimal dışı görmüyorum. Görüşmeler zorlu ancak devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"ÇIKARLARIMIZI BİRLİKTE HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Türkiye ile Rusya ilişkilerine değinen Putin, iki ülkenin Suriye'deki çıkarlarını gittikçe daha fazla birlikte hayata geçirdiklerini kaydetti. Ankara ile Moskova'nın bölgenin sorunları üzerinde görüş birliği sağlamasının her iki tarafın da çıkarına olduğuna işaret eden Putin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki ülke ilişkilerini tam olarak yeniden tesis etme konusunda son derece istekli olduğunu gördüğünü de ifade etti.

İRAN'A GÖNDERME

Putin, İran'ın petrol üretimi konusunda "Ekonomik faydaları ve mantık açısından baktığımda bence bir uzlaşıya varmak doğru olur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vladimir Putin Türkiye Suriye Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title