Haberler

Pursaklılar Bu Yaz Ertuğrul Gazi Parkı'nda

Pursaklar Belediyesi tarafından 20 dönümlük bir alana yapılan Ertuğrul Gazi Parkı hizmete açıldı.

Pursaklar Belediyesi tarafından 20 dönümlük bir alana yapılan Ertuğrul Gazi Parkı hizmete açıldı.

Eskiköy Caddesi üzerinde 20 dönümlük bir alana inşa edilen Ertuğrul Gazi Parkı'nın açılışına AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı. Feride Bekçioğlu Ortaokulu'nun halk oyunları ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yaptığı konuşmada "Şimdiye kadar 100'den fazla park, 650 dönümden fazla yeşil alan çalışması yaptık. Bu parkımızda da Ertuğrul Gazi ismini yaşatarak hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Pursaklar'ı yeşillendirmeye ve tebessüme devam edeceğiz" dedi. Başkan Çetin'in ardından konuşma yapan Kaymakam İhsan Kara da "Pursaklar'da çok güzel çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Pursaklar herkese tebessüm ettiriyor. Ertuğrul Gazi isminin verilmesinden dolayı ayrıca kutluyorum" diye konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ise, Pursaklar Belediyesi'nin projeleriyle Türkiye ve dünya kamuoyunda tanındığını belirterek şunları kaydetti:

"Kıymetli Selçuk ağabeyim hem Ankara'mızda hem Türkiye'de hatta dünyada, yaptığı vizyoner projelerle ödüller alan, değerlerimizi yaşatan çalışmalara imza atıyor. Bizi biz yapan değerlerin muhafaza edilmesine katkı sunan başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz."

1915 olayları hakkında Alman Parlamentosunda alınan kararı sert bir dille eleştiren Murat Alparslan "Türkiye'ye karşı bir kanaat oluşturmaya çalıştılar. Oysa soykırımlara imza atmış bu ülkenin bize karşı siyasi oyunlarla tarihi gerçekleri değiştirme iddiası hadsizliktir, terbiyesizliktir, hiçbir şekilde kabul etmiyoruz" ifadesini kullandı.

Protokol konuşmalarından sonra dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesen davetliler, içerisinde 5 bin 500 ağaç, 5 bin çalı türü 100 metre yürüyüş yolu, 7 bin 300 metre karelik yeşil alan, 9 kamelya, 4 pergule, spor aletleri, çocuk oyun grubu ve şelale bulunan parkı gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Murat Alparslan Ertuğrul Gazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title