Haberler

Pursaklar, Voleybolda Liderlik Koltuğuna Oturdu

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, dört hafta üst üste elde ettiği galibiyetlerle 11 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdu.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, dört hafta üst üste elde ettiği galibiyetlerle 11 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdu.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Pursaklar temsilcisi, elde ettiği galibiyetlerle ligin en iddialı takımı oldu. Hem evinde hem de deplasmanda elde edilen galibiyetler yüzleri güldürdü. Birinci hafta Kazan Belediyespor ile karşılaşan Güç Koleji Pursaklar V.İ.T, 3-0'lık skorla lige galibiyetle başladı. İkinci hafta Numune Spor'u evinde ağırlayan Pursaklar, rakibine zor anlar yaşatarak 3-0'lık galibiyetle gülen taraf oldu. Üçüncü hafta Sakarya Hendekspor'a konuk olan Güç Koleji Voleybol İhtisas Takımı, ev sahibi Sakarya Hendekspor'a zor anlar yaşattı. Sakarya deplasmanından 2 puanla dönen Pursaklar ekibi, puanını 8'e çıkartarak grupta ikinci sıraya adını yazdırdı. Dördüncü hafta Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü'nü evinde ağırlayan Güç Koleji Pursaklar V.İ elde ettiği 3-1'lik skorla B Grubu'nun lideri oldu.

YERGİN: "KUVVETLİ BİR KADROMUZ VAR"

Geride kalan dört haftayı değerlendiren Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, sezon başında takımların henüz tam olarak hazır olmadıklarını söyledi. Bunu dikkate alarak sezona iyi bir şekilde başladıklarını belirten Yergin, "Kuvvetli bir kadromuz var. Kazanmak, başarılı olmak ve kurumumuzu finallerde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

İlk dört haftayı kayıpsız geçirmelerinin kendileri için sevindirici olduğunu ifade eden Salih Yergin, ligin uzun bir süreç olduğunu ve bu uzun maratonda farklı sonuçlar elde edilebileceğini kaydetti. Hafta sonu Pursaklar'da Samsun temsilcisini mağlup ederek lider olduklarını vurgulayan Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, kendilerini destekleyen taraftara da teşekkür etti.

Müsabakayı izleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de Güç Koleji P.V.İ'yi başarılarından dolayı tebrik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kazan Belediyespor Hendekspor Pursaklar Sakarya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title