Haberler

Pursaklar'da Kur'an Kursu Öğrencileri Dart Turnuvasında Buluştu

Pursaklar Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile Pursaklar Müftülüğü’nün Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlediği Dart Turnuvası’nda dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.

Pursaklar Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile Pursaklar Müftülüğü'nün Kur'an kursu öğrencilerine yönelik düzenlediği Dart Turnuvası'nda dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu öncülüğünde üç gün süren turnuvada çocuklar kıyasıya yarıştı. Dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi. Pursaklar Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Dart Turnuvası final törenine Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, İlçe Müftüsü Cemal Çıkrık, Pursaklar Gençlik Spor İlçe Müdürü Alparslan Yalçınkaya ve aileler katıldı. Kız erkek ayrı kategorilerde olmak üzere toplam 500 öğrenci turnuvada yarıştı. Erkekler, kızlar, büyük erkekler ve öğretmenler kategorisinde dereceye görenlere protokol üyeleri tarafından madalya verildi.

Törene Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i temsilen Başkan Yardımcısı Osman Kayaer katıldı. Törenin sonunda protokol üyeleri, aileler ve öğrenciler topluca fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title