Haberler

Pursaklar'da Karne Heyecanı

Pursaklar’daki binlerce öğrenci 2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayarak karne aldı.

Pursaklar'daki binlerce öğrenci 2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayarak karne aldı. Pursaklar Faik Hızıroğlu Ortaokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini ilçe protokolü verdi.

Pursaklar Faik Hızıroğlu Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde renkli görüntüler yaşandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin halk dansları gösterisi ile devam etti. Karne törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Çetin, Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. İlçe protokolü yaptığı konuşmada öğrencilerin güzel bir yaz tatili geçirmesini temenni ederek bol bol kitap okumalarını tavsiye ettiler. Öğrencilerin karne sevincini paylaşan ilçe protokolü, çocuklarla karnelerini ve başarı belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Renkli görüntülerle başlayan karne töreni, 2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerin mutluluğu ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title