Haberler

Pursaklar'da Bir Kreş Daha Hizmete Başlıyor

Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerinde inşa ettiği yeni kreş tamamlandı. Nezaket Okulu olarak kullanılacak olan kreşi inceleyen Başkan Çetin "3-5 yaş arasındaki çocuklarımızın kayıtlarını almaya başladık" dedi.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesiyle ilçe yeni kreşler kazanmaya devam ediyor. Eskiköy Caddesi üzerinde bulunan kreşte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selçuk Çetin yeni binada eğitimlere başlanılacağını belirterek 3 ila 5 yaş arasındaki çocukların kayıtlarının başladığı müjdesini verdi.

İçerisinde derslikler, oyun alanı, kafeterya, konferans salonu, mutfak, lavabolar bulunan Nezaket Okulu binasında incelemelerde bulanan Başkan Çetin, "Göreve ilk başladığımız yıllarda Pursaklar Belediyesi'ne ait böyle binalar bulmak çok zordu. Hamdolsun şimdi çok güzel binalar yapıp hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Bu binamızda da yavrularımız adab-ı muaşeret eğitimi alacaklar. Arkadaşlarımız kayıt işlemlerini başlattı. İlçemiz için hayırlı olsun" dedi.

Her geçen yıl nüfusu artan Pursaklar'da yeni tesislerin sayısı da hızla çoğalıyor. Önümüzdeki haftalarda hizmete açılması planlanan kreş ve gündüz bakım evi Türkiye'nin ilk ve tek projesi Nezaket Okulu olarak kullanılacak. Bin 200 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminle birlikte beş kattan oluşuyor. Daha önce Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ve aynı projenin yer aldığı iki bina da Nezaket Okulu ve Hanım Evi olarak hizmet veriyor. Nezaket Okullarına kayıt yaptırmak isteyenler belediyenin internet sitesinden bilgi alabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Eskiköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title