Haberler

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu'nun Öğrencileri Eğlenirken Öğreniyor

ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar İlçe Belediyesi tarafından açılan "Nezaket Okulu"nun öğrencileri, eğlenirken öğreniyor.

ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar İlçe Belediyesi tarafından açılan "Nezaket Okulu"nun öğrencileri, eğlenirken öğreniyor.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, etkinlik dersinde kolları sıvayan minikler, makarnalardan kolye, renkli kağıtlardan kelebek yaptı.

Ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkartan nezaket elçilerinin yetenekleriyle göz doldurduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Merkez Nezaket Okulu öğrencileri bir dizi etkinliğe imza attı. Arkadaş dayanışması ile yapılan çalışmalarda yardımlaşma, ekip çalışması ve el becerileri buluştu, ortaya ise birbirinden güzel çalışma çıktı. Sulu boya ile boyadıkları makarnaları ipliklere dizen çocuklar, kolye yapıp arkadaşlarına hediye etti. Renkli kağıtlarla oluşturdukları kelebeklerle ise sınıflarını süsledi. Her geçen gün el becerilerini geliştiren, adab-ı muaşeret eğitimi alan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, doyasıya eğleniyor."

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title