Haberler

Puma, Genç Yetenekleri Yarıştırdı

Bursasspor Kulübü'nün sponsorlarından Puma'nın Merinos Stadı'nda düzenlediği "Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası" etkinliği yapıldı.

Bursas spor Kulübü'nün sponsorlarından Puma'nın Merinos Stadı'nda düzenlediği "Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası" etkinliği yapıldı.

İstanbul'da 300 miniğin katıldığı etkinlikle Bursa'da 12-14 ve 14-16 Yaş Gruplarından yaklaşık 450 minik hazırlanan özel parkurda ilk iki sırayı alarak Almanya vizesi alabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Bursa spor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile Puma Pazarlama Müdürü Tacettin Öztürk birlikte basın toplantısı düzenledi.

ÖZTÜRK: TÜRKİYE PUMA İÇİN ÖNEMLİ

Basın toplantısının açılışını yapan Puma Pazarlama Müdürü Tacettin Özcan, Puma'nın 48 yıldır spor ve sporcunun yanında olduğu belirtti. Öztürk, "Puma olarak dünyada birçok ünlü sporcu ve kulüplerle birlikte çalışıyoruz. Bursaspor da bu kulüplerden bir tanesi. Türkiye, genç nüfusuyla Puma için çok önemli. İlkini İstanbul'da yapmıştık. İkinci etkinliği Bursa'da yapıyoruz. Türkiye'den seçilecek 8 kızı Almanya'ya giderek Borussia Dortmund alt yapısında çalışma yapacak. Dortmund'un bir maçını izleyecek" dedi.

BÖLÜKBAŞI: GENÇLERE FIRSAT

Başkan Recep Bölükbaşı, "Bugün, Puma'nın düzenlediği 'Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası'nda sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Puma'nın Türkiye'deki genç yetenekleri keşfetmek ve onların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla düzenlediği bu şampiyona gençlerimize hem büyük bir fırsatın kapılarını aralıyor hem de onların hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. Biz, Bursaspor'u geleceğe taşıyacak en önemli adımın, gençlere yapılacak yatırım olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin en büyük altyapısıyız. Altyapımızdan çocuklarımız çok yoğun bir şekilde geliyor. Geçtiğimiz günlerde 'yıldız adayı' 13 genç futbolcumuza profesyonel imza attırdık. Bu, Bursaspor için bir gurur vesilesidir. Puma ile kulüp olarak 2015-2016 sezonu için de sözleşmemizi yeniledik. Şampiyonluk yılında 20 bin forma sattık. Özel formamızla bu rakam 15 bine ulaştı. Bu başarılı işbirliğinin daha nice yıllar sürmesini diliyorum. Böyle önemli organizasyon için Puma'ya, tüm Bursalı sporseverler ve gençlerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor Türkiye Merinos Puma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title