Haberler

    Puma EURO 2016'da Yırtılan ve Türkiye'de Üretilen Formalardan Memnun Çıktı

    Güncelleme:

    Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan 5 ülkenin teknik sponsorluğunu üstlenen Puma'nın Türkiye'de ürettirdiği formaların yırtılması turnuvaya damga vurdu. İsviçre ve Fransa arasındaki karşılaşmada İsviçreli futbolcuların formalarının yırtılması sonrası ürünlerin Türkiye'de üretildiği açıklanmıştı. Konuyla ilgili olarak Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Puma yetkilileri, "Hatalı materyaller çok az sayıda forma üretiminde kullanılmıştır. Türkiye'deki üretimin kalitesinden çok memnunuz. Ayrıca Türkiye'de üretime devam edeceğiz" dedi.

    HEPSİ TÜRKİYE'DEN

    Puma'nın sadece İsviçre'nin değil aynı zamanda Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Slovakya'nın da sponsorluğunu üstlendiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Turnuvaya katılan 24 takımın 5'ine teknik sponsorluk yapıyoruz. Bu formaların hepsi Türkiye'de üretiliyor. İngiltere ve Slovakya arasında oynanan maçta da Slovak oyuncular Türkiye'de üretilen Puma ürünleri kullandı. Bu maçlarda hiçbir sorun yaşanmadı. İsviçre maçındaki ürünler çok az sayıda hatalı materyel kullanılan formalardı. Konuyla ilgili teknik analizlerimizi yaptık. Hatalı ürünler tespit edildi. Biz Türkiye'deki üretimden son derece memnunuz. Bundan sonraki süreçte de üretime devam edeceğiz. Tüm bu takımlar milli maçlarında Puma ACTV Thermo-R teknolojili formaları giymekteler. Tüm federasyonlar bugüne kadar hiçbir problem ile karşılaşmadıklarını formaların kalitesinden, kullanımından ve dizaynından çok memnun olduklarını açıklamıştır."

    7 MARKA YARIŞIYOR

    Spor giyim markaları için Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası tanıtım için büyük önem taşıyor. Euro 2016'da 24 takımın 7 farklı teknik sponsoru bulunuyor. Bu sponsorlar arasında en fazla takıma sahip marka Adidas. 9 takıma sponsor olan Adidas, Türkiye'de forma üretmiyor. Bu alanda Nike 6 takım ile ikinci sırada yer alıyor. Puma'nın 5 takıma sponsor olduğu turnuvada, Joma 1, Macron 1, Umbro 1 ve Errea 1 takıma sponsorluk yapıyor.

    İHKİB DE FORMA HAREKETİNE GEÇTİ

    Yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlatan İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Puma'nın formalarını üreten Milteks Türkiye hazır giyim endüstrisinin önde gelen firmalarından biri. Puma'nın yanı sıra Adidas, Nike, New Balance ve Intersport gibi küresel ölçekteki spor markalarının da tedarikçisi konumunda bulunuyor. Euro 2016'da İsviçre A Milli Futbol Takımı'nın formalarının yırtılmasının teslimattan sonra söz konusu baskı işlemleri sırasında yaşanan bir sorundan kaynaklandığını düşünüyoruz. Yine de kesin bir yargıya varmak için söz konusu formaların yetkin bir laboratuvarda test edilmesi gerekir. Puma formaları gönderirse bir İHKİB kuruluşu olan EKOTEKS Laboratuvarı'nda gerekli testleri yaptırarak sorunun kaynağını net bir şekilde ortaya çıkarabiliriz." dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    İsviçre Türkiye Puma Spor Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (2)

    Adınızı Yazın:

    hayatımda ilk defa formanın yırtıldıgını gördüm

    1
    1
    yanıtYanıtla
    seheryeli:

    alin buda yalanci kazwetenin dun turkiyede puma yapdiyi formadan menmun deyildi bugun menmun yalan haber yazan bilinki kalemini satmisdir kazetecilik turusluk demek yalancilik deyil durust olun durust

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title