Haberler

Pülümür'de PKK'dan Jandarma Binasına Saldırı (4)

Valilik: 1 ASKER YARALITunceli Valiliği, Pülümür İlçesi'nde PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 askerin hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Valilik: 1 ASKER YARALI

Tunceli Valiliği, Pülümür İlçesi'nde PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 askerin hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Açıklamada, "Pülümür Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı önünde bulunan yol arama ve kontrol noktasında terörist grupla yaşanan temas sonucunda silahlı saldırıya anında karşılık verilmesi üzerine kısa süreli çatışma yaşanmış, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla operasyona çıkan birliklere terör örgütü mensupları tarafından el yapımı patlayıcı ile saldırıda bulunulmuştur. Patlama sonucu kahraman 1 personelimiz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Bölgede operasyon genişletilerek devam etmektedir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Valiliği Pülümür Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title