Haberler

Püis'ten Başkan Sekmen'e Plaket

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Erzurum Bölge Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e başarılı çalışmalarından ötürü plaket verdi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Erzurum Bölge Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e başarılı çalışmalarından ötürü plaket verdi. PÜİS Bölge Başkanı Bingöl, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Erduman, Naci Genç, Mustafa Çakır, Hakan Karataş ve Bünyamin Bayraktar ile birlikte Başkan Sekmen'i ziyaret etti. Bingöl, burada yaptığı açıklamada, özellikle müteşebbis ve işadamlarına yönelik açıklamalarda bulunan ve proje geliştiren Sekmen'in Erzurum için bir şans olduğunu söyledi.

Başkan Bingöl, "Başkan Sekmen, 'Erzurum'da uçan kuşa sahip çıkacağım' diyerek şehri mübarek Erzurum'un bütün hissiyatlarına ortak olmuş ve kentin ekonomik hayatına müthiş bir ivme kazandırmıştır. Bölgedeki petrolcüler olarak Başkanımızın sonuna kadar destekçisiyiz. İnşallah kolektif ruh ve ortak akılla bölgede örnek bir kent olacağız. Biz bu ışığı Mehmet Sekmen'in gözlerinden okuyabiliyoruz. Bakanlarımız Efkan Ala, İdris Güllüce ve milletvekillerimizle beraber ortak derdimiz olan Erzurum için işadamları olarak gereken neyse yapmaya hazırız" diye konuştu. Başkan Sekmen de, PÜİS yetkililerine teşekkür ederek, "Bizim tek bir gayemiz var; kimliğimizde büyük bir övünç ve gururla taşıdığımız, suyunu içtiğimiz, ekmeğini yediğimiz memleketimize hizmet etmektir. Bu düşünceden hareketle Erzurum'da yatırım hareketi başlatmak istiyoruz. Kalkınma konusunda bütün çabamız bu hedef üzerinedir" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çakır Mehmet Sekmen Erzurum Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title