Haberler

PTT'nin 174. Kuruluş Yıl Dönümünü

Mersin’in Erdemli İlçe PTT Merkez Müdürü Abdullah Nebioğulları, PTT’nin kuruluşunun 174. Yıl dönümünü kutladı.

Mersin'in Erdemli İlçe PTT Merkez Müdürü Abdullah Nebioğulları, PTT'nin kuruluşunun 174. Yıl dönümünü kutladı.

Nebioğulları, Erdemli'de Merkez Mahallesi Türbe Caddesi'nde 'Meydan PTT Şubesi'nin açıldığını da belirterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını söyledi.

174. kuruluş yıl dönümü heyecanı yaşadıklarını ifade eden Nebioğulları, "PTT, 2013 yılında şirketleşerek, Posta Telgraf Teşkilat Anonim Şirketi adı altında daha aktif çalışmaya başlamıştır. Bir kamu kuruluşu olan PTT çalışmalarını, posta, lojistik (kargo-kurye) ve bankacılık olmak üzere üç dalda yürütmektedir. Daha hızlı, güvenilir ve ucuz politikası ile piyasada bankalarla, özel lojistik kurum ve kuruluşlarla rekabet etmektedir. Büyük bir müşteri potansiyeline sahip olan PTT, vatandaşlarımıza daha rahat hizmet sunabilmek için, Erdemli merkezinde müşterilere hizmet veren gişe sayılarını artırdığı gibi, şehir merkezinde esnafın ve köylü halkın ihtiyaçlarını daha rahat giderebilmek amacıyla, Merkez Mahallesi Türbe Caddesi İshak Efendi Sokak'ta 'Meydan PTT Şubesi'ni açmıştır. Meydan PTT Şubesi'nde, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına daha rahat cevap verilebilmesi amacıyla geniş, rahat ve konforlu bir ortam hazırlanmıştır" dedi.

Nebioğulları, "Ayrıca Erdemli PTT Merkez Müdürlüğümüze hizmet veren Kızkalesi PTT Şubesi'nin yanında, ayni hizmetleri veren Kocahasanlı, Elvanlı, Limonlu, Ayaş ve Tırtar beldelerinde hizmet veren 5 ayrı acentesi bulunmaktadır" diye konuştu.

PTT'nin geniş hizmet ağına da dikkat çeken Nebioğulları, "Son yıllarda verdiği hizmet çeşitliliği ile dikkatleri çeken PTT, ucuz para havalesi ve özellikle hızlı ve ucuz kurye (APS )- kargo hizmeti ile öne çıkmaktadır. Müşterilerine daha rahat ulaşabilmek için Erdemli İlçe sınırları içerisinde Tömük, Çeşmeli de dahil edildiğinde toplamda 13 ayrı noktada hizmet veren işyeri bulunmaktadır. Hizmet verdiği alanda, benzer hiç bir kuruluşun bu kadar geniş hizmet ağı bulunmamaktadır. Hizmet verdiği araçları da yenilenen PTT, bu araçların hizmete girmesi ile gücüne güç katacaktır" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title