Haberler

PTT'den Ücretsiz Bayram Kartı

İzmir PTT Başmüdür yardımcılığından, Eskişehir’e Başmüdür olarak atanan Korkmaz Gencer, basın mensupları ile gerçekleştirdiği ilk basın toplantısında bayram kartlarını tanıttı.

İzmir PTT Başmüdür yardımcılığından, Eskişehir'e Başmüdür olarak atanan Korkmaz Gencer, basın mensupları ile gerçekleştirdiği ilk basın toplantısında bayram kartlarını tanıttı.

Ramazan Bayramı'nda vatandaşların sevdikleriyle iyi dileklerini paylaşabilmesi için 18 farklı tebrik kartı hazırladıklarını kaydeden Gencer, kartları PTT merkezine gönderdiklerini söyledi. Gencer, vatandaşların yazdığı kartpostalları PTT merkezlerinden ücretsiz temin ederek sadece pul ücretini ödeyip gönderebileceğini açıkladı.

YÜZDE 10 RAMAZAN İNDİRİMİ

Kurum olarak 174 yıldır vatandaşa hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Müdür Gencer şunları söyledi:

"Bundan sonra da müşteri odaklı vizyonumuzla vatandaşa en iyi hizmeti vermenin azim ve kararlığı içinde olacağız. Kuruluşumuzca Ramazan Bayramı için 23 ile 27 Temmuz tarihleri arasında postaya verilen yurtiçi kargo ve APS kurye gönderilerine yüzde 10 Ramazan indirimi yapılacaktır." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Eskişehir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title