Haberler

O Anlar Kamerada! Silahla Soyguncuyu, PTT Çalışanı Durdurdu

Güncelleme:

Ataşehir'de maskeli hırsız, elindeki silahla PTT şubesine girerek soygun yapmak istedi. Çalışanlardan birinin karşı çıkıp kavga etmesiyle soyguncu korkup kaçtı, o anlar kameraya yansıdı.

Ataşehir'de yüzünde maske ve elindeki silahla güpegündüz girdiği PTT şubesini soymaya çalışan gaspçı, bu kez baltayı taşa vurdu. Çalışanın gaspçıya canı pahasına direnmesiyle soygun girişimi önlendi. PTT çalışanının bıçaklı soyguncuya direndiği anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ELİNDE SİLAHLA PTT ŞUBESİNE GİRİP SOYGUN YAPMAK İSTEDİ

Ali Rıza T., öğle saatlerinde eline bıçakla PTT şubesine girdi. Burada çalışana silah doğrultan şahıs, poşet uzatarak paraları doldurmasını istedi. Ancak çalışan R.Ö. direnerek paraları poşete koymadı. Bunun üzerine çalışanın olduğu bölüme geçen gaspçı ile aralarında kavga çıktı.

O Anlar Kamerada! Silahla Soyguncuyu, PTT Çalışanı Durdurdu

ÇALIŞAN, KARŞILIK VERİNCE KAÇMAK ZORUNDA KALDI

Çalışanın karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada maskesi ve bıçağı yere düşen zanlı güç bela iş yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

O Anlar Kamerada! Silahla Soyguncuyu, PTT Çalışanı Durdurdu

GASPÇI İLE ÇALIŞANIN KAVGASI ANBEAN KAMERADA

Görüntülerde, maskeli ve silahlı soyguncu içeride kimsenin olmadığı bir zamanda şubeye giriyor. Çalışana silah doğrultan gaspçı ardından poşet uzatarak paraları doldurmasını istiyor.

O Anlar Kamerada! Silahla Soyguncuyu, PTT Çalışanı Durdurdu

Ancak çalışan direnerek paraları doldurmuyor. Bunu üzerine gaspçı ile çalışan arasında kavga çıkıyor. Kavgada bıçağını ve maskesini düşüren zanlı kaçıyor.

KİMLİĞİ BELİRLENEN SOYGUNCU TUTUKLANDI

Olayın ardından iş yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan ekipler, şahsın kimliğini belirleyerek yaşadığı evde gözaltına aldı.

Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ataşehir Mola 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (17)

TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Aldığın ''maaş'' anan sütü gibi helal sana!Seni tebrik eder görevinde başarılar dilerim. Seni Yüce Yaratana emanet ediyor, Yüce Yaratan yar ve yardımcın , yolun açık bahtın ''AK''Mutluluğun ve sağlığın sürekli olsun sevgili kardeşim.

6
9
yanıtYanıtla
Mr.OxyGeN:

Peki sorarım. tirebolulu hasan paşanın oğlu tolga :D kendini bu kadar belli etmene gerek yoktu adamı arar dersin şu siteye senin hakkında yorum yaptı biter. . Neyse soruma geleyim bu adam gaspçı tarafından vurulsaydı Allah korsun. . Değer miydi bu yaptıkları çoluğu çocuğuna yada ailesine yazık olmaz mıydı. .

yanıt5
yanıt3
sacimiyolarim:

adamcaniyla mucadele ediyor bide adama nerdeyse tezgah diyecek siniz lan nekadar mal ve fesatsiniz helal olsun omemura adamiyakalatmis parayi vermemis size namuslunamussuzlazim eger oparayi ksptirsaydi varya ammaniyyyyn yandiketen helva cok yazik

12
1
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

ULAN BU BEŞ YOBAZ YORUMUN NESİNİ BEĞENMEDİ?

4
5
yanıtYanıtla
TOPRAK5353:

olay teşebbüs aşamasında kaldığı için ilk mahkeme (ki bu 1 ay içinde olur) tahliye edilir. cezada almaz.

8
1
yanıtYanıtla
KAFKEF:

HAYIR KARDEŞİMİZİN SAVUNMASI FELAN SÜPER YARALANAN VE ÖLEN OLMAMIŞ AMA ÖNCEDEN PLANLANMIŞ GİBİ, SENARYO GİBİ, FİLM GİBİ ABİ:)

2
5
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

MR. OXYGEN e cevaptır. ULAN SENİN İSMİNİ DE TELEFUZ EDEMİYORUM. ''BAK SANA VECİZ BİR SÖZ VERİYORUM EZBERLE UNUTMA! ''MUHAREBE SAHASINDA(SAVAŞ SIRASINDA)YAĞAN MERMİ YAĞMURLARI''KORKANLARI ''KORKMAYANLARDAN DAHA ÇOK ISLATIR'' 2-KORKAKLAR ZAFER ANITI DİKEMEZLER! İŞTE BUDA KORKMAYANLARDANDIR KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR SENİDE KINIYORUM. SENİN İSMİNİ DE SÖYLEYEMEDİM HABERİ OLA. SEN İSMİNİ DÜZELT İSMİNİ!

5
2
yanıtYanıtla
Özel Güvenlik:

Tahsilat yapılan yerde paraya kıyılıp 1 tane özel güvenlik görevlisi çalıştırıp işsizliğe katkı sağlamak bence fena olmaz.Böyle kahramanlıklarada gerek kalmaz.Önemli olan caydırıcılık ???

3
0
yanıtYanıtla
adım muhtar:

yaşadığı evde tutuklandı. ulan ne rahatlık be.

2
1
yanıtYanıtla
hasan:

Kesinlikle memura soruşturma açarlar.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title