Haberler

PTT 1. Lig Ekiplerinden Orduspor, Borçları Nedeniyle Battı

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, oyuncuların alacaklarının ödenmemesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle futbolculara lisans çıkaramaması nedeniyle iflas etti.

Yeni sezon öncesi bir çok oyuncu ile sözleşme imzalayan Orduspor'un maddi sorunlar nedeniyle futbolculara lisans çıkaramıyor.

TFF TRANSFER YASAĞI UYGULADI

2 aydır kulübe hiç bir maddi desteğin gelmediği ve sponsor bulunamadığı, eski oyuncuların alacaklarının ödenemediği, bu nedenle TFF'nin kulübe transfer yasağı uyguladığı söyleniyor. Ellerinde bulunan futbolculara lisans çıkaramayan Orduspor, Kayserispor maçına çıkamayacak.

TÜRKMEN İSTİFA HAZIRLIĞI YAPIYOR

Sezon hazırlıklarına Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ı teknik direktörlüğe getirerek başlayan, yaptığı transferlerle Süper Lig'e çıkma hedefi koyan Orduspor bu kriz sonrası çöküşe geçti. Karedeniz ekibinin Başkanı Nedim Türkmen durumu düzeltmek için her çabayı sarfederken, artık çıkış yolu kalmadı. Türkmen'in istifa hazırlığı içinde olduğu ve kulübün geleceğinin karanlığa gömüleceği kaçınılmaz olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nedim Türkmen Orduspor Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

GERÇEK KARADENİZLİ:

Ne oldu büyük şehir safsavatası ile oluşan şehir trışka çıktı. siz verin oyunuzu vermeye

18
10
yanıtYanıtla
rtrtrtordu@hotmail.com:

arkadaş beynini aldırmış fazla geliyo diye ciddiye almayın

yanıt0
yanıt0
MAMO:

avukatın takımı iflas eti beter olsun gitsin fener alehine gs ts için avukatlık yapsın hadi bakalım gelsin seni kurtasın bakalım :))))

18
8
yanıtYanıtla
vatansever80:

babaları rte yardım eder inşallah amatör kümeye giderler

14
6
yanıtYanıtla
fiko:

2 yıl önce şike sürecinde çok konuşuyordun nedim türkmen ne oldu şimdi. fenerbahçe ile uğraşacağın yerde kendi takımının durumunu görseydin orduspor bu durumlara düşmezdi. üyesi olduğun 6alatasaraydan yardım iste belki yardım ederler.

15
5
yanıtYanıtla
aydın demirel:

ordulular derneği neredesiniz

10
6
yanıtYanıtla
GERÇEK KARADENİZLİyucelyilmaz@ttmail.com:

Başbakana oy toplarken yorgun düşmüşler.

yanıt0
yanıt0
GERÇEK KARADENİZLİyucelyilmaz@ttmail.com:

Ne adamlığı, orduya büyükşehir angaryası dışında ne yaptılar, o nufusu bulmak için alavera dalevera yaparak oluşturmak adamlıksa , ben öyle adamlığa adamlık demem. fındık para etmiyor, bir tek denizin ortasına havalanı yaptı, oda büyük tantanalar sonucunda. hatta, oda bir kuvvetli karadeniz fırtınasıyla yok olup gider. sende hemşerim yalakalık yapma.

yanıt0
yanıt0
Tc:

Yazık ya takıma

5
8
yanıtYanıtla
yazikm@m.m:

gercekten uzucu bir durum bir Trabzonspor taraftari olarak uzuldum bence ts yardim etmeli ordulu is adamlari neredir arkadas sakaryaspor gini sonu olmaz insallah

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title