Haberler

PTT 1. Lig'de 2014-2015 Sezonu Fikstürü Çekildi

PTT 1. Lig'in 2014-2015 sezonu fikstürü bugün çekildi.

PTT 1. Lig'in 2014-2015 sezonu fikstürü bugün çekildi. Kura çekiminin ardından ligde mücadele edecek takımların yöneticileri açıklamalarda bulundu.

2014-2015 sezonu PTT 1. Lig fikstürü bugün Grand Tarabya Otel'de çekildi. Fikstür çekiminin ardından PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan takımların yöneticileri fikstürü değerlendirdiler.

Giresunspor Yöneticisi Erda Abanoz, ilk hafta oynayacakları Samsunspor maçı hakkında, "Güzel bir Karadeniz derbisi olacak. İnşallah iki takım için de hayırlısı olur. Başarılar diliyorum. Biz de bu sene üst sıraları hedefliyoruz" dedi.

HATİPOĞLU: "İLK MAÇIMIZI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Orduspor İkinci Başkanı İbrahim Hatipoğlu ise ilk hafta oynayacakları Kayserispor'un kuvvetli bir takım olduğunu ifade ederek, "Kendi sahamızda ilk maçımızı kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. Geçen yıl iyi puanlar toplamamıza rağmen Süper Lig'e çıkamadık. Bir talihsizlik oldu. Bu sene hedefimiz en azından ilk 6 içerisinde yer almak" açıklamasını yaptı.

GEÇGEN: "YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN"

Bucaspor Basın Sözcüsü Erdal Geçgen, sezonun ilk haftasında evlerinde oynayacakları Altınordu maçının Ege derbisine sahne olacağını belirterek, "Bir İzmir derbisi aslında. Yeni sezon Türk futbolu için hayırlı olur inşallah" diye konuştu.

ÇETİN: "HEDEFİMİZ GELDİĞİMİZ YERE DÖNMEK"

Ligdeki bütün takımların kuvvetli olduğunu dile getiren Antalyasporlu yönetici Savaş Çetin, "Çok zevkli bir lig. Birkaç senedir de bunu ispat ediyor. Bizim hedefimiz geldiğimiz yere geri dönmek. Çünkü Antalya bunu hak ediyor" dedi.

CANER: "BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Denizlispor As Başkanı Coşkun Caner de, ilk maçta karşılaşacakları Adana Demirspor'a başarılar dileyerek, "Onlar da bu sene yukarılara oynamak istiyorlar. Futbolcular haricinde, çok iyi teknik direktörler getirdiler. Onlara başarılar diliyorum. Biz de Denizlispor olarak başarılı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Giresunspor Samsunspor Karadeniz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title