Haberler

PTT 1. Lig'de 2014-2015 Sezonu Fikstürü Çekildi

PTT 1. Lig'de 2014 2015 sezonu fikstürü İstanbul'da çekildi.

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü İstanbul'da çekildi.

Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TRT Spor ve Haber Yayınları Daire Başkanı Nasuhi Güngör, TRT Spor Kanal Koordinatörü Abdurrahman Başpınar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile PTT 1. Lig'de mücadele edecek kulüplerin başkan ve temsilcileri katıldı.

1. Lig'de yeni sezon 30-31 Ağustos 2014'te başlayacak ve normal sezon 23-24 Mayıs 2015'te sona erecek.

Fikstür çekimi sonrası ilk haftanın maç programı şöyle oluştu:

Ankaraspor-Elazığspor

Manisaspor-Alanyaspor

Karşıyaka-Antalyaspor

Orduspor-Kayserispor

Adana Demirspor-Denizlispor

Bucaspor-Altınordu

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor

Şanlıurfaspor-Adanaspor

Samsunspor-Giresunspor - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Nasuhi Güngör Başpınar İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title