Haberler

Psikolojik Rahatsızlığı Olan Adam Tabancayla Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

43 yaşındaki Mustafa Ö., Kütahya'nın Emet ilçesinde dehşet saçtı. Önce market sahibini tabancayla vurarak öldürdü, ardından lokantada 2, pazar yerinde 1 kişiyi yaraladı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Mustafa Ö., tabancayla dehşet saçtı. Pskolojik rahatsızlığı olduğu söylenen adam, önce market sahibi 35 yaşındaki Adnan Güneş'i tabancayla vurarak öldürdü, ardından girdiği lokantada 2, pazar yerinde 1 kişiyi tabancayla yaraladı.

MARKET SAHİBİNİ BAŞINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ

Olay akşam saatlerinde Emet ilçesindeki semt pazarında meydana geldi. Pskolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Mustafa Ö., gittiği marketin sahibi Andan Güneş'i tabancayla ateş ederek başından yaraladı. Güneş kaldırıldığı Emet Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

KAÇIP LOKANTA SAHİBİNİ ve KOOPERATİF BAŞKANINI VURDU

Olay yerinden kaçıp bir lokantaya giden Mustafa Ö. bu kez 59 yaşındaki lokanta sahibi Mustafa Algül ile Yenice Köyü Kalkınma Kooperatifi Başkanı 51 yaşındaki Himmet Öztaş'a ateş açtı.

"PAZAR YERİNDE SİLAHLA DOLAŞILIR MI?" DİYEN MUHTARI YARALADI

Lokantadan çıkıp semt pazarına giden Mustafa Ö. kendisine "Pazar yerinde elde silahla dolaşılır mı?" diyen Akse Köyü Muhtarı Rıza Doğan'ı tabancayla karnından yaraladı. Yaralılar Himmet Öztaş, Rıza Doğan ve Mustafa Algün ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Emet Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından yaralılar Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesi'ne sevk edildi.

Bir kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaralayan Mustafa Ö. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Doğan Kütahya Emet Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

ÖMERmobilWeb@haberler.com:

NE DELISI KARDES DELI ADAM SILAHMI KULLANIRMIS

20
1
yanıtYanıtla
türkiyem:

allah aşkına bu adam psikolojik sorunları varsa nerden buluyor bu silahı eğer deli ise

12
0
yanıtYanıtla
dyman alimobilWeb@haberler.com:

kesin hdp li bir kürt demirtasa oy topluyordur bunlardan hersey beklenir

6
5
yanıtYanıtla
panik:

Adamın psikolojik rahatsızlığı falan yok alacak-verecek meselesinden olan bi olay kasten planlayarak yapılmış, daha önceden de ölen kişiyi bıçaklamaya çalışmış. Emet artık yaşanacak bir yer değil. Küçük yaştaki kızlara tecavüz mü dersiniz , cinayetler mi dersiniz her türlü saçmalık burda. Allah yardımcımız olsun inş.

5
1
yanıtYanıtla
BEDIRHAN3401mobilWeb@haberler.com:

Yinemi kutahya

4
2
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

İYİDE BURASI TÜRKİYE NORMAL ŞEYLER . . BU ÖLENDE ÖLDÜĞÜYLE KALDI UGANDA ANGOLA GİBİ ÜLKEYİZ

5
0
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Çok kurtlar vadisi izlemiş arkadaş

2
1
yanıtYanıtla
horiesmobilWeb@haberler.com:

Akıllımı kalmış. Hepimiz delirecez

1
1
yanıtYanıtla
remzimobilWeb@haberler.com:

Köyün akillisi buyumud dwmekki rastgele degil secmis

2
0
yanıtYanıtla
47:

bu haberi böyle yayınlayan asıl delidir deli adam silahı nerden buldu ve silahla adam öldürmeyi nasıl akıl etti şaşaılacak iş doğrusu :(

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title