Haberler

Psikologlar Kahvaltıda Buluştu

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü sakinlerine her alanda olduğu gibi psikolojik alanda da destek veriyor.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü sakinlerine her alanda olduğu gibi psikolojik alanda da destek veriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün Aile Danışma Merkezi'nin yanı sıra 2015 yılında Gürpınar'da hizmet vermeye başlayan Danışma Takip ve Rehabilitasyon Merkezi'nde de uzman psikologlar vatandaşlara yardımcı oluyorlar. Açıldığı günden bu yana toplam 4 bin 151 birey ve aileye destek veren psikologlar, 10 Mayıs Psikologlar Günü nedeniyle bir araya geldi.

Beylikdüzü sakinlerine hizmet veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Aile Danışma Merkezi psikologları, kendilerine randevu alarak başvuran vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu güne kadar yaklaşık 4bin 78 kişiye yardımcı olan ve her vatandaş ile en az 20, en fazla 50 dakika süren yaklaşık 7 seans görüşme yapan Danışma Takip ve Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi psikologları, 10 Mayıs Psikologlar Günü dolayısıyla kahvaltıda buluştu. Buluşmaya Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba da katıldı.

REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE 354 PSİKO-TERAPİ SEANSI YAPILDI

2015 yılı Ekim ayında Gürpınar Mahallesi'nde bağımlı bireylere ve bağımlı ailelerine hizmet vermek amacıyla hizmete açılan Danışma Takip ve Rehabilitasyon Merkezi ise 73 bağımlı birey ve bağımlı ailesine hizmet verdi. Farkındalık yaratmak ve bağımlılıkla mücadelede aktif rol almak isteyen psikologlar, merkezde bağımlı birey ve ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda düzenli olarak psiko-terapi seansları düzenliyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekip şu zamana kadar toplam 354 psiko- terapi seansı düzenlendi. Ekip, ilerleyen günlerde Beylikdüzü'nde ikamet eden ve bağımlılık problemi yaşayan bütün vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Uğraşı Terapileri de düzenleyecek. Beylikdüzü'nde yaşayan her vatandaşın yararlanabildiği Aile Danışma Merkezi'nde, evlilik sorunlarından özgüven eksikliğine, panik ataktan okul fobisine kadar birçok alanda uzmanlar tarafından psikolojik destek sağlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title