Haberler

Psikodrama' Adlı Tiyatro Oyunun Geliri Öğrencilere

İzmir’de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği ‘’Psikodrama’’ adlı tiyatro oyununu sahneledi.

İzmir'de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği "Psikodrama" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği (EBSOV), ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Cihangir Turantaş'ın yönettiği, yazar Barbara Schottenfeld'in "Psikodrama" adlı tiyatro oyunu, İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahneledi. Bazen güldüren bazen düşündüren ve bazen de hüzünlendiren "Psikodrama" adlı tiyatro oyunu izleyenlere büyük keyif yaşatırken, oyuncular da sergiledikleri performansla izleyicilerden tam not aldı.

EBSOV Kadınlar Birliği Tiyatro Topluluğu'nun rol aldığı tiyatro oyunundan elde edilen gelirler burs bekleyen öğrencilere aktarılacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet İnönü Cihangir İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title