Haberler

Psikiyatri Hastalarının Yaptığı Ürünler Sergilendi

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından yapılan ürünler kermes ile sergilendi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezine düzenli olarak devam eden kronik psikiyatri hastalarının merkez bünyesinde açılmış olan el sanatları kurslarında yaptıkları ahşap boyama ürünleri Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde satışa sunuldu.

Farklı büyüklüklerde tepsiler, aynalar, peçetelik, servis sehpaları, özel amaçlı kutular, tablolar, mutfak malzemeleri ve daha birçok hediyelik ürünlerin yer aldığı kermes yoğun ilgi gördü.

Psikiyatri hastalarının yaptıkları ürünlerden elde edilen gelirler yine hastaların kullanması için boya ve ahşap malzeme alımında kullanılacak.

El Sanatları Öğretmeni Nevin Özkan, kurs sayesinde hastaların zevkli anlar geçirdiğini, satışa çıkarılan ürünlerin de hastane personelince rağbet gördüğünü ifade etti.

Kaynak: AA / Sağlık

İzmir Buca Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title