Haberler

İbrahimoviç, PSG'de Kalacak

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Zlatan İbrahimoviç, kariyerine PSG'de devam edecek.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Paris Saint-Germain'in (PSG) pazarlama direktörü Frederic Longuepee, İsveçli golcü Zlatan İbrahimoviç ile yeniden anlaşacaklarını ve ünlü oyuncunun PSG forması giymeye devam edeceğini söyledi.

"IBRAHIMOVİÇ'LE ANLAŞACAĞIZ"

PSG'nin İsveçli bir firma ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının tanıtımı için İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan Longuepee, İbrahimoviç ile kesinlikle anlaşacaklarını belirtti. Stockholm'de gazetecilere konuşan Longuepee, iki sene önce de kente geldiğinde transfer dedikodularına "İbrahimovic, PSG'de kesinlikle kalacak" yanıtını verdiğini hatırlattı.

"PSG'DE KALACAĞININ ALTINI ÇİZİYORUM"

"Aynı komik soruyla bugünde karşılaştım" diyen kulüp yöneticisi, "Bugün de kesinlikle İbrahimoviç'in PSG'de kalacağının altını çiziyorum" dedi.

GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDEYDİ

Zlatan İbrahimoviç'in menajeri Mino Raiola'nın, iki hafta önce golcü futbolcunun PSG ile sözleşme uzatmak istemediğini açıklamasının ardından ünlü golcünün Galatasaray'ın da transfer listesinde yer aldığı iddia edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain Galatasaray Stockholm Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

Yav bu psg kendini birşey sanıyor

4
6
yanıtYanıtla
KAFADAKİ BİT.....:

demek ki bit hala iş görüyor genç yaşlanınca gs ye gelecek sabredin bitin ömrü kısadın gs liler. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title