Haberler

Protokol İzdihamın Ortasında Kaldı

Milli Görüşün Lideri Necmettin Erbakan'ın Cenaze Töreninde Alınan Tüm Güvenlik Önlemlerine Rağmen Kısa Süreli Bir İzdiham Yaşandı.

Milli Görüşün lideri Necmettin Erbakan'ın cenaze töreninde alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen kısa süreli bir izdiham yaşandı. Cenazeye katılmak için gelen protokol üyeleri izdihamın ortasında kaldı. Çevik Kuvvet ekipleri cenazenin başında kordon oluşturmuş durumda.

Erbakan'ı son yolculuğuna uğurlamak için çok sayıda bakan ve siyasetçi Fatih Camii'ne gelmeye devam ediyor. Fatih Camii'ne gelenler arasında TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, AKP'li vekil Necati Çetinkaya, Eski Bakanlardan Hilmi Güler, Ali Çoşkun, Yaşar Okuyan, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, İstanbul Bağımsız Milletvekili İlhan Kesici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer alıyor.

Erbakan'ın cenazesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinden de katılımlar var. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title