Haberler

Protokol Eşlerinden Kocasinan Akademi'ye Tam Not

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte protokol eşlerine ve davetlilere, Kocasinan Akademi Merkezini tanıttı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte protokol eşlerine ve davetlilere, Kocasinan Akademi Merkezini tanıttı. Başkan Çolakbayrakdar'ın sunumunun ardından tesisi gezen davetliler, tesisin Kayserili hanımlar için büyük kazanç olduğunu ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Programa, Çolakbayrakdar çiftinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ve İlçe Belediye başkanlarının eşleri, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, önceki dönem Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış ve çok sayıda davetli katıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da Başkan Çolakbayrakdar'ı tanıtım etkinliğinde yalnız bırakmadı.

Konuşmasına referandum sürecinin, sadece bir partinin seçim süreci olmadığına dikkat çekerek başlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "16 Nisan, bir memleketin kaderidir ve milletin var olma sürecidir. Kararın da sözün de milletin olacağı referandum, güzelliklerle geçecek. Bizlerde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Güçlü ve Büyük Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ardından belediye çalışmalarını aktaran Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak projeleri, 'Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı' belediyecilik anlayışıyla hayata geçirmekte olduklarını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, 2016 yılı içerisinde Kocasinan'ı değiştiren ve daha da güzelleştiren 339 projeyi vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.

'Çözüm Odaklı' belediyecilik anlayışıyla 'Çözüm Merkezi' projesini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak ve yeni donanımlar ekleyerek, beyaz masayı çözüm merkezi haline dönüştürdük. Vatandaşlarımız dilek, istek ve şikayetlerini yüz yüze iletebilmenin yanı sıra her türlü iletişim kanalı; sosyal medya hesapları, web sitesi, mobil uygulamalı cep telefonu ve 222 70 00' nolu telefon numarası aracılığıyla her şekilde belediyeye anında ulaşabiliyor. Alınan talepler anında sahada çalışan personelimize iş olarak yansıyor. Örneğin sıklıkla karşılaştığımız sokak hayvanları bir kaza sonucunda bizlere talep geldiği zaman çok hızlı bir şekilde belediye ekipleri oraya gidip müdahale etmektedir." diye konuştu.

'Proje Odaklı' belediyecilik anlayışında ise Kocasinan'a ve Kayseri'ye değer katacak kentsel dönüşüm projesi olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşüm aşamasında şanslıyız çünkü şehri tanıyan ve nerde ne yapılması gerektiğini iyi bilen bir Çevre ve Şehircilik Bakanımız var. Bundan dolayı dönüşümde iyi noktadayız. Şuanda Kocasinan Bölgesinde 8 kentsel dönüşüm projesi devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde bu sayıyı artıracağız. Ziya Gökalp ve Seyrani'de dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir Kocasinan için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar ayrıca 'Kuşçu tatil köyü' projesini hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Kuşçu bölgesindeki tesis, Bekir Abi döneminde başladı. Ardından Çelik Başkan döneminde bungalov evlerin projelendirilmesi yapıldı. Onların tamamlanması ve inşaatı bize nasip oldu. Bizlerde Yamula Baraj Gölü'ne yüzer iskele ve yüzer havuz kazandırdık. Kuşçu'yu daha da cazibe merkezi haline getirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Şehrin sosyal yaşam alanı haline gelen Kuşçu'ya 200 bin metrekare park alanı yaptık." dedi.

"Yeni planlanan bölge ve yollar da ulaşım yollarını önceden planlayarak yapacağız." diyen Başkan Çolakbayrakdar, "Yeni yollar yaparken çevresinde binalar oluşmadan bütün her şeyi kapsayan ulaşım yolları yapacağız. Yeni yollarda üst yapı, alt yapı, bisiklet, yaya ve yol faaliyetleri gibi önceden planlanarak yapılacaktır. Bunun ilk örneğini de zümrüt Mahallesi'nde yapıyoruz." şeklinde konuştu.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket ediyoruz.' diyen Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda 'Kocasinan Akademi' projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Akademi birimimizle eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında bölge sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet veriyoruz. Birçok sosyal faaliyet bölümü ile birlikte farklı, yeni, fonksiyonel, son teknolojiyle donatılmış birimimizin ilk tesisi olan Kocasinan Akademi / Yakut'u yaptık. Tesisimizde, modern derslikler, yüzme havuzu, kreş, kafeterya, psikolog, diyetisyen, plates ve spor salonu, sauna ve buhar odası, kuaför, güzellik ve cilt bakımı gibi bölümler bulunmaktadır." diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, "'Halka hizmeti Hakka hizmet' olarak gören belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ise, Kocasinan Akademi Yakut tesisini çok beğendiğini ifade ederek, "Kocasinan'a Kayseri' ye yakışan bir tesis olmuş, gurur duydum. Burada güzel eğitim faaliyetleri yapılacağını ve hanım kardeşlerimizin güzel eserler üreteceğini düşünüyorum. Böyle güzel bir tesis kazandırdığı için Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar'ı tebrik ediyorum. Tesisin Kocasinan ve Kayseri'ye hayırlı uğurlu olsun." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ise, "Kadınlara yönelik hizmet noktasında her şey var. Her ayrıntı burada düşünülmüş ve her biri çok güzel olmuş. Bu hizmetler belediyeciliğin geldiği noktayı göstermektedir." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik de, tesisin Kocasinan sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından misafirlerine Kocasinan Akademi'yi gezdiren Çolakbayrakdar çifti, tesis hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Programın sonunda Başkan Çolakbayrakdar'ın Eşi Fatma Çolakbayrakdar, misafirlerine tesisleri kurs hocaları ve kursiyerlerin emeklerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Mustafa Çelik AK Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title