Haberler

Protokol 'Çanakkale Şehitlerine' Şiirini Okudu

Çanakkale'de, yapımcı Kuzey Kumsal tarafından çekilen klipte, kent protokolü üyeleri ve vatandaşlar, Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' şiirini okudu.

Çanakkale'de, yapımcı Kuzey Kumsal tarafından çekilen klipte, kent protokolü üyeleri ve vatandaşlar, Mehmet Akif Ersoy'un ' Çanakkale Şehitlerine' şiirini okudu.

Daha önce Çanakkale Türküsü'nün rock, caz ve hicaz karışımında 65 farklı ses rengiyle seslendirilmesiyle adını duyuran İstanbul Müzik Sanat Atölyesi Sahibi ve yapımcı Kuzey Kumsal, Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılında farklı bir çalışmaya imza attı. Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' şiiri, Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, daire müdürleri, esnaf ve öğrenciler tarafından okundu. Ayrıca bir klip çekimi de yapılarak sosyal medyada paylaşıldı.

Yapımcı Kuzey Kumsal, güzel bir projeyi daha gerçekleştirmenin mutluğunu yaşadığını belirterek, "Bu projede vatandaşlarımızın yanı sıra kentimizin önemli isimleri Çanakkale için tek yürek oldu. Mehmet Akif'in 'Çanakkale Şehitlerine' şiirini seslendirdiler. Bugün sosyal medyada paylaştık. Çok ilgi gördü. Amacımız Çanakkale'yi her anlamda tanıtmak" dedi. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Çanakkale İstanbul Politika Güncel Haberler

title