Haberler

Protokol, Bayram Coşkusunu Halkla Birlikte Yaşadı

Kütahya’da protokol, bayram coşkusunu Ulu Camii’de halkla birlikte yaşadıGeleneksel hale gelen bayramlaşma programına Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez Valisi Mustafa Tekmen, Kütahya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, STK Temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kütahya'da protokol, bayram coşkusunu Ulu Camii'de halkla birlikte yaşadı

Geleneksel hale gelen bayramlaşma programına Vali Ahmet Hamdi Nayir'in yanı sıra AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez Valisi Mustafa Tekmen, Kütahya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, STK Temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir cemaatle kılınan bayram namazının ardından vatandaşın bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma sonrası açıklama yapan Vali Ahmet Hamdi Nayir bayramların insanlar arasındaki dayanışması pekiştirdiğini söyledi. Gönül coğrafyamızda yaşanan acıların bir an önce son bulmasını dileyen Vali Nayir, "İki büyük bayramımızdan biri kurban bayramımız. Kurban yakınlaşma demek. Hz. İbrahim'deki sadakati, Hz. İsmail'deki teslimiyeti bilerek Allah'a yakınlaşma olarak değerlendiriyoruz. Aynı zamanda dünya malına önem vermediğimizi kurban keserek gösterip, yoksul vatandaşlarımızla paylaşarak toplum içindeki yakınlaşmayı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah huzur içerisinde 81 ilimizde olduğu gibi Kütahya'da da birbirimize ve Cenab-ı Hakk'a yaklaşarak bir bayramı daha birlikte kutlamanın heyecanını yaşayacağız. Bizlerin bu topraklar üzerinde özgürce bayram yapmamızı temin etmek için, fedakarlıkların en büyüğünü yapmış olan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Yine birçok coğrafyada sıkıntılar yaşayan soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın da dertlerini paylaşıyor ve en kısa zamanda huzura kavuşmaları için ülke ve millet olarak gayretlerimizin artarak devam edeceğini ifade ediyoruz. İnşallah daha huzurlu bir Türkiye özlemiyle hep beraber daha güzel bayramlarda sağlık ve sıhhat içerisinde ailece, bütün insanlarımızla birlikte daha sonraki bayramların işareti olan bu güzel bayramı hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ve protokol üyeleri bayramlaşmadan sonra Kütahya Belediyesi tarafından ikram edilen çay ve simitle kahvaltı yapıp yanlarına gelen vatandaşları dinledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Kamil Saraçoğlu Ali Çetinbaş AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title