Haberler

Prostat Hastalığına Doğal Yollarla Çözüm

Bio Enerji ve Fitoterapi Uzmanı Ali İmran Yeşilkaya, prostat hastalarına ilaçlı tedaviye gerek kalmadan çözüm için önemli uyarılarda bulundu.

Prostat hastalığının kronik bir hastalığı olmadığını düşündüğünü belirten Yeşilkaya hastaların sadece ilaç kullanarak bu hastalıktan korunamayacağını ve kalıcı olarak tedavi olamayacağını belirterek doğru ve kalıcı tedavi için hem hasta olanların hem de prostata yakalanmak istemeyen erkeklerin uyması gereken bazı kuralları açıkladı. Yeşilkaya, "Ayakta idrar kesinlikle yapılmamalı, idrarın fazla bekletilmemesi ve mesane yolunun tamamen boşalması el yardımıyla sağlanıp mümkün olduğunca klozet yerine yer tuvaleti kullanılmalı. Ayrıca evli erkeklerde birliktelik sonrasında birkaç damla da olsa idrar yapılmalıdır" dedi.

Prostat hastalarının sadece çok tuvalete çıkmakla ilgili sorunlarının olmadığını belirten Yeşilkaya, gece uykularından sık sık uyanıp uyku düzensizliği ve bu düzensizliğe bağlı yorgun, stresli bir hayat ve daha önemlisi iltihabi yapıya bağlı çeşitli cinsel sorunlar yaşadıklarını, bunun da aile içinde huzursuzluk veya mutsuzluğa neden olduğunu söyledi. Yeşilkaya, "Yine çok önemli nedenlerden birinin de günlük içilmesi gereken su miktarınca su içilmemesi, su yerine çay veya asitli içecekler kullanılarak bu hastalığın daha da ilerlemesine sebep olunmaktadır. Ayrıca bu durumun zamanla böbreklere de zarar verme ihtimalini de yükseltmektedir. Çözüm noktasında uyulması gereken çok önemli kurallar vardır. Bu kurallarla birlikte çeşitli bitkisel takviyelerle hastalığın iyileşme sürecine hızla girip bu sıkıntılardan tamamen kurtulma mümkün olabilir. Teknolojide asrın harikası olarak bilinen biyo analiz cihazı bir çok hastalığın, hastalık sürecine girmeden erken teşhisle önleyebilir" diye konuştu.

Ali İmran Yeşilkaya, her ayın belirli günlerinde yurdun çeşitli şehirlerine giderek tüm vücut taraması yaptıklarını ve doğru yaşam tavsiyeleri ile bir çok insanın sağlığına kavuşmalarına vesile olduğunu belirtti. Bu doğrultuda dün Ankara'da olduklarını belirten Ali İmran Yeşilkaya, bugün ve yarın ise Kırıkkale, Yozgat ve daha sonra Kayseri'de seminerlere katılacağın söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İmran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title