Haberler

Prontotour'la Ekimde Gezmek Bir Başka Güzel

Güncelleme:

87'den fazla ülkeye düzenlediği turlarla seyahat severlere unutulmaz anlar yaşatan Prontotour, yurtdışının yanı sıra yurtiçine de özel seyahat fırsatları sunuyor…


Ekim ayında, ister Büyük İspanya Turu ile sanat ve tarihin muhteşem sentez oluşturduğu sokakların keyfini çıkarın, ister 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Kapadokya turu ile Anadolu'yu keşfedin.


Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada gibi geçmişten günümüze değerini kaybetmeyen merkezleri gezerken Sagrada Familia, Dali Müzesi, Al Hambra Sarayı, Sagramonte Çingene Mahallesi, Alcazar Sarayı, Sevilla Katedrali, Kurtuba Camii ve Toledo Katedrali gibi dünya kültür mirası listesinde yer alan yapıları görme fırsatı buluyorsunuz. Ayrıca flamenco eşliğinde renk cümbüşünün ritmik hareketlere dönüştüğü danslarla İspanyol büyüsüne kapılıyorsunuz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapadokya özel turuyla 2 gece 3 gün süren seyahatte gezilecek yerler arasında St.Barbara, Elmalı, Yılanlı, Çarıklı kiliseler, Kızlar Manastırı, Yemekhane, Mutfak, Kiler, Şaraphane, Şapel ve İncil'in baştan sona resmedildiği Tokalı Kilise bulunuyor. Ürgüp turundan sonra da doğa harikası meşhur Peri Bacaları ve şarap mahzenleri kültür mozaiğini tamamlayan parçaları oluşturuyor.


Farklı kültürleri ve coğrafyaları tanımak isteyen seyahat severler, Prontotour ile dünyanın dört bir yanını keşfetmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kapadokya İspanya 29 Ekim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title