Haberler

Profilo Ödeme SistemlerYazar Kasa Sayısını 8'e Çıkardı

ProfiloÖdeme Sistemleri, 3 yeni ürüne daha onay alarak toplamda 8 farklı yeni nesil yazar kasa modeli ile her türlü ihtiyaca ve sektöre hitap ederek Türkiye'nin tercihi olmaya devam ediyor.

Türkiye'de sektörünün öncüsü olan Profilo Ödeme Sistemleri, her türlü ihtiyaca ve sektöre hitap eden farklı ürünler geliştirmeye devam ederek Yeni Nesil Yazar Kasada model sayısını 8'e çıkardı.

Profilo Ödeme Sistemleri, Maliye Bakanlığı'ndan yeni onay aldığı yazar kasaları Profilo Micro YK-7200M,Telestar Micro TLS-7100M ve dünyanın en küçük 3 inch yazıcılı yazar kasası Profilo YK-PS 300 ile ödeme sistemleri sektörüne yön vermeye ve mükelleflere yeni seçenekler sunmaya devam ediyor.

Farklı model ve fiyat alternatifleriyle her türlü ihtiyaca ve sektöre hitap ederken mali onay aldığı bu 3 Yeni Nesil Yazar Kasası ile ileri teknolojiyi, yüksek performansı, kolay kullanımı ve şık tasarımı bir arada sunuyor.

Yeni Nesil Yazar Kasa satışlarında 100 bin rakamını aşan Profilo Ödeme Sistemleri, geniş ürün yelpazesi ve her türlü ihtiyaca cevap veren uygulamaları yanı sıra 990 TL'den başlayan fiyatlarla yeni nesil yazar kasaya geçme olanağı sunuyor. Sunduğu ürün çeşitliliği sayesinde mükelleflerin ihtiyacına ve bütçesine göre farklı boyutta, farklı arabirim seçenekleri ile kredi kartı kullanımı olan veya olmayan, kredi kartı kullanımı var ise kablo bağlantılı veya bütünleşik EFT POS alternatifi gibi çok çeşitli özelliklerden seçme fırsatı veriyor.

Aldığı yeni onaylarla, onay aldığı ürün sayısını Türkiye'de 89'a, dünyada ise 150'ye çıkaran Profilo Ödeme Sistemleri; bu süreçte ürünlerinin tasarımından, satış sonrası uygulama hizmetlerine kadar her aşamada mükelleflerin ihtiyaçlarını düşünerek planlama yapıyor. Firma aynı zamanda Profilo Elektronik Servislerini ve pek çok iş ortağını bünyesinde barındıran R2 Servis aracılığı ile Türkiye'nin her bölgesine aynı hız ve kalitede hizmet sunan yaygın bir hizmet ağına sahip.

Profilo Ödeme Sistemleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş, sektörde firmalarına başarıyı getiren unsurlara değinerek, en büyük farklılıklarının mükelleflerin ihtiyaçlarına odaklanmış olan AR-GE gücü ve hizmetle yarattıkları katma değer olduğunu söyledi.

Kirtiş, "Dünya çapında en çok yazar kasa onayı alan ve satan Türk firması olarak, kendi geliştirdiğimiz ileri teknolojiyle yüksek performansı, kolay kullanımı ve şık tasarımı bir arada sunan bu 8 modeli mükelleflere ulaştırırken; cihazların bağlandığı P-TSM (Profilo-Trusted Service Manager) Güvenli Servis Sağlayıcımızla da Sadakat Uygulama Hizmetleri, Uzaktan Yönetim ve Üçüncü Parti Uygulama Platformu gibi pek çok farklı katma değerli hizmetler sunarak fark yaratıyoruz" açıklamasında bulundu.

3 Yeni Ürün Kullanıcılara Önemli Avantajlar Sunuyor

Kirtiş, yeni 3 ürünlerinin de kullanıcılarına farklı açılardan önemli avantajlar sağladığını belirterek, "Ürünlerimizin ileri teknolojiye sahip özelliklerinin yanı sıra sağlam ve dayanıklı yapısı ile tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında 10 yıla kadar kullanım ömrü mevcut. Ergonomik ve kompakt tasarımları kullanım kolaylığı getiriyor. Ayrıca mükelleflere sunduğumuz geleceğe açılan bu teknolojiyi, müşteriye özel farklı uygulamalarla ve entegrasyonlarla destekliyoruz" dedi.

Bu uygulamaları, detaylı stok raporları oluşturma, satış raporu gönderme, mobil çalışan yazar kasalar için mali raporları mükelleflere ulaştırma, istendiği anda konum bilgisini mükellefle paylaşma, çok adetli yazar kasa kullananlarda operasyonlarını hatasız gerçekleştirmeleri için uzaktan terminal yönetimi yapma gibi, mükelleflerin günlük hayatını kolaylaştıran özellikler olarak sıralayan Kirtiş, açıklamasına şöyle devam etti: "Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazları yönetmek, uzaktan yazılım güncellemek, uzaktan parametre yüklemek ve Gelirler İdaresi Başkanlığı ile etkin iletişim kurmak amacıyla kullanılan Terminal Yönetim Sistemimizi (P-TSM), iş ortaklarımız ve mükelleflere en iyi katma değeri yaratacak şekilde ve Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) istediği güvenlik standartlarına uygun olarak çok kısa sürede geliştirdik. PCI onaylarını ilk tamamlayan firma olduk ve yüksek güvenlikli, çok güçlü bir altyapıyı hayata geçirdik. Profilo -Trusted Service Manager (P-TSM) adını verdiğimiz bu sistemle hizmetimizin kalitesi ve hızını yükselterek mükelleflere uzun vadede en iyi hizmeti verebiliyoruz.

Profilo Ödeme Sistemleri'nin Masaüstü Yeni Nesil Yazar Kasaları ile entegre çalışacak EFT POS cihazlarının bankalar tarafından ücretsiz verildiğini vurgulayan Kirtiş, "Masaüstü Yeni Nesil Yazar Kasalarımız entegrasyon çalışmasını tamamladığımız bankalar tarafından temin edilen EFT POS cihazlarıyla kablo ile bağlanarak çalışabiliyor. Bağlantı sonrası satış işlemi otomatik olarak gerçekleşiyor. Böylece EFT POS'dan ödeme aldıktan sonra yazar kasa hem satış fişini hem de ödeme slibini basıyor. Ayrıca kredi kartı kullanımı olmayan mükellefler EFT POS'lu yazar kasa almadan Yeni Nesil Yazar Kasa geçişlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bu kombinasyonun en önemli avantajı, harici EFT POS cihazında bir sorun olması durumunda, arızalı EFT POS cihazı anında değiştirildiği için mükellefler kesintisiz olarak yazar kasa ile çalışmaya devam edebiliyor" açıklamasında bulundu.

Profilo Ödeme Sistemleri, KDV'nin hayatımıza girdiği 1985 yılından beri pazarda var olan en eski yazar kasa firması ve köklü bir kuruluş olduğunun altını çizen Kirtiş, "Her türlü ödeme sistemi ihtiyacına cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazemiz ve bunları desteklediğimiz çözüm portföyümüz mevcut. En küçük esnafın alacağı giriş seviyesi yazar kasadan, daha komplike ihtiyaçları olan mükelleflerin kullandığı kapsamlı yazar kasa ve komple yazar kasa setlerinin yer aldığı perakende pazarına kadar tüm segmentlere ürün sunuyoruz. Yeni nesil yazar kasalarımızla birlikte bugüne kadar onay aldığımız yazar kasa sayısı, sadece Türkiye'de 89'a çıktı. Sırada mükelleflerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğimiz başka çözümlerimiz var. Türkiye'de geliştirdiğimiz ürünlerin yanı sıra yurt dışı pazarlarında da başarı kazanmak bizim için gurur kaynağı. Bu başarılarımızdan en sonuncusu ise 2016 yılının başlarında Belçika'da FarexSecure Box Mali Modülü ile aldığımız dünya çapındaki 150'inci ürün onaymız. Bu onay ile aktif olduğumuz ülke sayısını 12'ye çıkarmış olduk" diye konuştu.

Türkiye'nin En Yaygın Ve Yetkin Servis Ağına SahipProfilo Ödeme Sistemleri'nin en önemli katma değerlerinden birinin de R2 Servis Ağı olduğunu vurgulayan Kirtiş, satış sonrası hizmetlerde de son derece iddialı olduklarının altını çizerek şöyle konuştu: "Profilo Ödeme Sistemleri'nin en iddialı olduğu alanlardan biri de geniş hizmet ağıyla sağladığı servis kalitesidir. Tüm ürünlerimizin kurulum, bakım ve onarım işlemleri için Türkiye genelinde 81 il ve 258 ilçede yaygın, 360'ı münhasır 31 senedir yazar kasa odaklı bakım yapmış olan Profilo Elektronik Servisleri olmak üzere 600'ün üzerindeki satış ve servis noktasıyla hizmet veriyoruz. Maliye Bakanlığı sertifikalı 2 bin 300 kişilik uzman kadromuz mevcut. Bu sayede müşterilerimize özel, çözüm odaklı hizmet sunuyoruz."

Profilo Ödeme Sistemleri'nin satış sonrası hizmetlerindeki yaygınlık, kalite ve hızının pazardaki diğer firmalardan en önemli farklarından birini oluşturduğunu söyleyen Kirtiş, sözlerini "İstanbul'un en işlek caddesinden, doğudaki en sessiz köşeye kadar her yere aynı kalite, hız ve özende hizmet veriyoruz" diye tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maliye Bakanlığı Türkiye Profilo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title