Haberler

Profil A.ş'ye Toyota Boshoku Ödülü

Dünya otomotiv devlerinin tercihi Profil A.Ş, üretim yaptığı firmalardan ödül almaya devam ediyor.

Dünya otomotiv devlerinin tercihi Profil A.Ş, üretim yaptığı firmalardan ödül almaya devam ediyor. Otomotiv iç döşeme parçaları üreten Toyota Boshoku, 2014 yılı performans değerlendirmesinde tedarikçisi Profil A.Ş'ye bronz ödül verdi.

Otomotiv yan sanayiinin önde gelen firmalarından Profil A.Ş, Toyota Boshoku'dan 2014 yılı bronz ödülünü aldı. Sektörde yarım asra yakın süredir dünya devlerine parça ve yedek parça üreten Profil A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, kaliteden taviz vermediklerini, aldıkları ödüllerin bunun ispatı olduğunu söyledi.

Otomotiv iç döşeme sektöründeki faaliyet gösteren Toyota Boshoku için ürettikleri parçalar ile firmanın maliyetlerini ön görülen bedelin de altına indirdiklerini söyleyen Sezai Sezer, "Ar-Ge birimizde yaptığımız çalışmalarla bizden istenen ürünün maliyeti düşürdük. 2013 yılı Ekim ayıyla, 2014 yılı Ekim ayı arasında yapılan performans ölçümleri sonucunda da müşterimizden bronz ödül aldık" ifadelerini kullandı.

Profil A.Ş. olarak, dünyanın önde gelen otomotiv firmalarının yanı sıra, büyük çaplı yan sanayi firmaları içinde üretim yaptıklarını belirten Sezai Sezer, kuruldukları ilk günden bugüne kadar kaliteden asla taviz vermediklerini söyledi. Sezer, kalite fiyat dengesini de çok iyi kurgulamaya özen gösterdiklerinin altını çizerek, sektördeki rekabete dikkat çekti. Otomotiv firmalarının kalitelerinden taviz vermeden maliyetlerini düşürmek istediklerini vurgulayan Sezer, "Yan sanayi kuruluşları olarak bizde bu sektörün önemli bir parçasıyız. Bu sebeple AR-GE çalışmalarımıza ağırlık vererek, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler geliştiriyoruz. Böylece otomotiv firmalarına rekabetlerinde çok önemli destekler veriyoruz" şeklinde konuştu.

YATIRIMA DEVAM

Profil A.Ş olarak, üretim yaptıkları firmalarla yıllardır güvene dayalı bir ticari ilişki içine girdiklerinin altını çizen Sezai Sezer, yarım asırlık tecrübeleriyle sağladıkları güveni aldıkları ödüllerle perçinlediklerini vurguladı. Ödülün tüm ekiplerinde motivasyon arttırdığını da ifade den Sezer, "Sürekli yeni teknolojilere yatırım yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın eğitimlerine de büyük önem veriyoruz ve sektörümüzdeki gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Hedefimiz yatırımlarımıza devam ederek, ülkemizin sanayileşmesine ve kalkınmasına gereken katkıyı koymaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title