Haberler

    Profesyonel Yaratıcı Yemek Fotoğrafçılığı Kursu - Temel Seviye

    Eğitmen fotoğrafçı Derya Atıcı, "Profesyonel Yaratıcı Yemek Fotoğrafçılığı Kursu" ile ağustos ayında Kitchen Creates atölyesinde.

    Eğitmen fotoğrafçı Derya Atıcı, "Profesyonel Yaratıcı Yemek Fotoğrafçılığı Kursu" ile ağustos ayında Kitchen Creates atölyesinde...

    Eğitmen fotoğrafçı Derya Atıcı ve Kitchen Creates ekibi çok kapsamlı ve yaratıcı bir yemek fotoğrafçılığı kursu için birlikte kolları sıvadılar.

    "10 saatlik yoğun bir eğitimin sonunda yüksek çözünürlüklü 4 fotoğrafınızdan oluşan mini portfolyonuz, birbirinden yaratıcı kompozisyonlar ve temel fotoğraf bilgisi ile yüzünüz gülerek ayrılacağınız bu kurs yemek fotoğrafçılığına ilgisi olan herkese açıktır.

    3 hafta süren eğitimin son gününde portfolyolar sunulur ve sevdiklerinizi de davet edebileceğiniz kokteylli bir sergi ile son bulur. Eğitim sonunda bir adet portfolyo, katılım sertifikası, eğitim notları, kompozisyon çizimleri ve farklı konsept fikirleri sizlerin olacak.

    17 Ağustos Çarşamba 10: 00 - 14: 00

    20 Ağustos Cumartesi 10: 00 - 14: 00

    23 Ağustos Salı 18: 00 - 20: 00

    Teorik eğitim, workshop, uygulamalı çekimler, konsept ve mutfak üzerine açıklamalı sunumlar.

    1. Ders:

    Temel fotoğraf bilgisi

    Diyafram

    Enstantane

    Pozlandırma, ışık ölçümü

    Örnek pozlandırma çekimi

    ISO, asa, din kavramları ve kullanımı

    Gıda malzemelerini tanıma, farklı gıdaların yüzey yapılarını, renklerini, parlaklık ve şeffaflıklarını inceleme, fotoğrafa etkileri

    2. Ders:

    Kelvin Bilgisi

    Renk bilgisi ve kullanımı

    Örnek çekimler

    1. Sandwich çekimi (Uygulama)

    2.Konsept ve çekimi (Sanat, Mimari, Akım, vb.)

    3. Özgün Tabak Çekimi

    3. Ders:

    Ödevlerin değerlendirilmesi

    Portfolyo Sunumları

    Kokteyl, sergi ve katılım sertifikası

    Gerekli Ekipmanlar

    DSLR Fotoğraf makinası

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title