Haberler

Batman Profesyonel Otel Yöneticiliği ile Tanışıyor

Güncelleme:

Batman, çözüm sürecinin etkisi ile turizmde atılım yaparken yeni turizm yatırımlarının bölgeye gelmesi bölgedeki Turizmcilerin Profesyonelleşmesine neden oluyor.

Batman Profesyonel Otel Yöneticiliği ile tanışıyor.

Batman, son dönemlerde çözüm sürecinin etkisi ile turizmde atılım yaparken yeni turizm yatırımlarının bölgeye gelmesi bölgedeki genç Turizmcilerin Profesyonelleşmesine neden oluyor.

Otel yöneticilerinden Hüseyin Aslan POYD üyesi olarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi.

Aslan, POYD üyeliğine ve bölgedeki genç turizmcilerin geleceğine dair çok özel açıklamalarda bulundu. Hüseyin Aslan Yaptığı açıklamada : "Çözüm süreci ile Batman'da turizm yukarı yönde bir ivme kazandı.Bu gelişim bizleri de gelişmek ve profesyonelleşmek konusunda adımlar atmaya itti. POYD üyeliğim bu zorunluluktan doğan bir gereklilikti.Tüm Turizm yöneticilerimiz artık profesyonelleşmek zorundalar. Bu artık Batman'ın olmaz ise olmazı. Bölgemiz turizminin gelişimi için genç, proaktif ve Profesyonel Yöneticilere ihtiyacımız bulunuyor.Gençlerin eğitimi için Turizm Sektörünün içinden gelen,turizm eğitimi almış genç profesyonellerin mutlaka görevlendirilmesi gerekiyor.Eğer mevcut yöneticiler alt kadrolarını Profesyonel otelcilik kurallarına göre eğitmezler ve koltuk sevdası ile hareket ederler ise bu durumun kaybedeni Batman olacaktır ve olmaktadır.Bu noktada herkesi üzerine düşen görevi yapmaya davet ediyorum.Batman'ın ilk POYD üyesi Yöneticisi olarak İlimize hayırlı olsun diyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Aslan Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title