Haberler

Profesyonel Futbolculardan Emekli Ağabeylerine Vefa' İşbirliği

Türkiye Futbol Vakfı ve Türk Böbrek Vakfı, emekli ve ihtiyaç sahibi futbolcu ile ailelerinin desteklenmesi için bir araya geliyor.

Türkiye Futbol Vakfı ve Türk Böbrek Vakfı, emekli ve ihtiyaç sahibi futbolcu ile ailelerinin desteklenmesi için bir araya geliyor.

Bahçelievler'de bulunan Böbrek Vakfı'nda 'Genç profesyonel futbolculardan, emekli futbolcu ağabeylerine vefa' sloganıyla gerçekleştirilen işbirliğine Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Candemir Berkman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve emekli futbolcular katıldı. Toplantıda konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Elimizden geldiği kadar sosyal sorumluluk projelerinde olmaya çalışıyoruz. Türk Futbol Vakfı kapsama alanının karşılığını daha fazla vermeli. Bu beraberliğin iki tarafa da güç kazandıracağı düşüncesindeyim. Birçok vakıf var. Bu dernekler veya vakıflar daha büyük icraatlar yapmalı. Belirli bir standardı bulmalı. Buradan çıkınca iş bitmemeli. Muhakkak empati yapılmalı. Bu iki vakıf kocaman işler yapmalıdır. İki vakfın da emeklerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Obeziteye de dikkat çeken Terim, "Son yılların en tehlikeli hastalığı olmaya başladı. Ülkemizde başlamadı ve sıçramış durumda. Beni sevindiren şey; sokakların, ormanların spor yapan insanlarla dolu olması. Vücudunuzda istemediğiniz 10 kilo sizle birlikte devam ediyor. Dikkat etmenizi öneriyorum" diye konuştu.

"PROFESYONEL FUTBOLCULARDAN EMEKLİ AĞABEYLERİNE VEFA"

Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Candemir Berkman ise eski jenerasyonun yaşadığı ekonomik zorluklara yardımcı olmak için yola çıktıklarını dile getirerek, "20 yıldır kurulduğu amaçlar doğrultusunda gururla faaliyetini sürdüren Türkiye Futbol Vakfı olarak gönül işbirliği kurmuş olduğumuz Türk Böbrek Vakfı ile birlikte önemli bir sosyal sorumluluk projesinin içerisinde olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. 'Genç profesyonel futbolculardan, emekli futbolcu ağabeylerine vefa' sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinde desteğe ihtiyacı olan emekli futbolcular ve aileleri için bir mutluluk, bir umut ışığı olmaktan gurur duyacağız" şeklinde konuştu.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk de, "Elimizden geldiği kadar futbol vakfıyla işbirliği yapıyoruz. Futbol dünyasına eriştikten sonra çok ciddi katkı aldık. Bağışlanan her organ kurtarılan bir hayattır" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bahçelievler Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title