Haberler

Profesyonel Dal 1.si De Ödülünü Aldı

Güncelleme:

DEDAŞ tarafından enerji tasarrufu haftası nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasının birincisi ödülünü aldı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından Enerji Haftası nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasına profesyonel dalda 'Sokak Lambası ve Güneş' isimli eseri ile katılarak birinciliği kazanan Cafer Balık da ödülünü, Şırnak'ta düzenlenen bir törenle aldı.

DEDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törene İl Müdürü Rıza Oğlak, kurum yöneticileri ve yarışmanın profesyonel dal birincisi Cafer Balık katıldı. Yarışmada gösterdiği başarı nedeniyle ödül olarak kazandığı profesyonel fotoğraf makinesini İl Müdürü Oğlak'ın elinden alan Balık'ın sevinçli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yıllardır Şırnak'ta gazeteci olarak görev yapan Cafer Balık, DEDAŞ'ın halkı enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmek adına yaptığı bu çalışmanın her türlü takdire değer olduğunu belirterek, ''Halkın enerjiyi bilinçli bir şekilde tasarruf ederek kullanması, kendi ekonomilerine olduğu kadar, ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır. Yarışmayı düzenleyenlere ve emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.'' dedi.

DEDAŞ İl Müdürü Rıza Oğlak ise, Balık'ı başarısından dolayı kutlarken, şöyle dedi:

''Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle kurumumuz tarafından düzenlenen bu yarışmanın, bölge insanındaki enerjiyi daha tasarruflu kullanma bilincini geliştirme anlamında katkı sunacağına inanıyorum. Birinciliği kazanan yarışmacının bir basın mensubu olması bizi daha fazla sevindirdi. Enerjiyi daha tasarruflu kullanma konusunda basının rolü inkâr edilemez. Bu rolün, şimdi de ileriki zamanlarda da en iyi biçimde kullanılmasını bekliyoruz. Halkımız, enerjiyi tasarruflu kullanarak hem kendisinin, hem ülkenin, hem de doğanın kazandığını bilmesi, o'na göre davranması gerekir.''

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title