Haberler

Profesör'e Anlamlı Veda

Güncelleme:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof.Dr. Ali Gülümser'in emekliye ayrılması öğrencilerini  duygulandırdı.

Gülümser'in emekliye ayrılması nedeniyle Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Fahrettin Tosun toplantı Salonu'nda veda programı düzenlendi. bütün öğrenci ve bölüm çalışanlarının katıldığı programda duygusal anlarda yaşandı.

Akademik kariyerine  1971 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde başlayan ve 43 yıl süren akademik hayatını emekliye ayrılarak tamamlayan Gülümser, "Bugün hayatımın en duygusal ve anlamlı günlerinden biri. daha dün gibi mesleğe atıldığım günü hatırlıyorum. Meslekte çok sayıda akademisyen ve ziraat mühendisi yetiştirmenin büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. OMÜ Ziraat Fakültesi, hayatımın en büyük ve anlamlı dönüm noktasıdır. Bütün hayatımın bu şehirde ve bu fakültede geçti. Çok güzel dostluklar edindim. bundan sonrada her zaman meslektaşlarımın yanında olacağım" diye konuştu.

Programda, Prof.Dr. Ali Gülümser'in meslek hayatından kesitlerin yeraldığı bir sunumda gerçekleştirildi.

Gümümser'in yurt içinde yayınlanmış, 5'i kitap olmak üzere 108 yayını  ve çeşitli dergilerde bilimsel makaleleri de bulunuyor. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title