Haberler

Prof. Dr. Yusuf Kaplan, Adü'lü Gençlerle Buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi’ne (ADÜ) konuk olan Prof. Dr. Yusuf Kaplan, ‘Medeniyet Düşüncesi ve Öncü Kuşak’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne (ADÜ) konuk olan Prof. Dr. Yusuf Kaplan, 'Medeniyet Düşüncesi ve Öncü Kuşak' konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yusuf Kaplan, "Medeniyet Düşüncesi ve Öncü Kuşak" konulu konferansını vermek üzere, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda dinleyicilerle buluştu. Konferansa ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cumali Öksüz, Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve personelin aynında çok sayıda dinleyici katıldı.

Ülkelerin başarılarında yetiştirdikleri sanatçı, akademisyen ve bilim insanlarının rol oynadığını belirten Prof. Dr. Yusuf Kaplan, bu doğrultuda öğrenci yetiştirirken geleceğe ve topluma faydalı olmanın önemine vurgu yaptı. Bir toplumun gelişmesi ve medeniyet yolunda ilerlemesi için öncelikle bireyin özünde olan değerlerine sahip çıkması gerektiğini aktaran Kaplan, değerinin kıymetini bilmeyen toplumların değersizleşeceğini belirtti.

Konferans ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın konuşmalarından dolayı yazar Yusuf Kaplan'a teşekkür belgesini vermesinin ardından sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Yusuf Kaplan Yeni Şafak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title