Haberler

Prof. Dr. Servet Armağan Camii İbadete Açıldı

Güncelleme:

Prof. Dr. Servet Armağan'ın girişimleri ve katkıları ile inşaatı tamamlanan "Prof. Dr. Servet Armağan Camii" hizmete açıldı.

Harran Üniversitesi kurucu rektörlerinden Prof. Dr. Servet Armağan, Karaköprü İlçesinde yaptırmış olduğu camiinin açılışına katıldı.

Açılışa Prof. Dr. Armağan'a açılışta Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Şanlıurfa İl Müftü yardımcısı Ramazan Aslan ve camii cemaati eşlik etti.

"Prof. Dr. Servet Armağan Camii" açılışında konuşan Prof. Dr. Armağan; "Allah bunu bana nasip ettiği için şükrediyorum cenabı hakka, Belediye Başkanı sağ olsun Karaköprü İlçesinde Camiiler için yer ayırmış, şehir planlaması açısından takdire şayan bir davranıştır. Camii de aynı zamanda Kur'an kursu mevcut çocuklarımız burada Kuran öğrenecekler inşallah biz çocukken Kuran öğrenemiyorduk 1940'lı yıllarda yasaktı şimdiki gençler bu konuda şanslılar. Benim dileğim bu camii de bol bol ibadet yapılması Kuran okunmasıdır. Şanlıurfa'mıza ve Karaköprü'müze bir hediye olsun dedik hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise "Sayın hocamız Prof. Dr. Servet Armağan'ın böyle bir düşüncesini bize açıkladığı zaman bizleri heyecanlandırdı mutlu etti. Bizlerde Atakent mahallemizde Camii ve Kuran kursu ihtiyacını göz önünde bulundurarak Karaköprü Belediyesi olarak yer tahsisi konusunda hemen yardımcı olduk. Şuan Karaköprü'de 6 adet hazır Camii yeri planlandı hayırseverlerimizi bekliyoruz. Ben tebrik ediyorum Allah razı olsun böyle hayırsever insanlarımızın çoğalmasını istiyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Servet Armağan Şanlıurfa Karaköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title