Haberler

Prof. Dr. Recep Bozlağan'dan Ekip Ruhu Semineri

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline ‘Ekip Ruhu’ konulu seminer veren Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Recep Bozlağan, “Çalışkan, dürüst ve donanımlı insanların oluşturduğu bir ekip başarıya mutlaka ulaşır” dedi.

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline 'Ekip Ruhu' konulu seminer veren Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Recep Bozlağan, "Çalışkan, dürüst ve donanımlı insanların oluşturduğu bir ekip başarıya mutlaka ulaşır" dedi.

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Recep Bozlağan, Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile "Ekip Ruhu" seminerinde buluştu.

Eğitimin nihai amacının bilgilendirmek değil harekete geçirmek olduğunu kaydeden Prof. Dr. Bozlağan, "Bilip de yapmamak aslında bilmemektir. Ne bildiğin değil ne yapabildiğin önemlidir" dedi.

Ekip ruhu taşımanın kişinin kurumu için yaptığı bir fedakarlık değil, şahsi kariyeri için yaptığı bir yatırım olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Bozlağan, "Çalışkan, dürüst ve donanımlı insanların oluşturduğu bir ekip başarıya mutlaka ulaşır" diye konuştu.

Seminerin bir bölümüne katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, Eyüp için iyi ve güzel şeyler yapmak istediğini belirterek, "Önemli olan halkımızın gönlünü kazanabilmek. Hizmetimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Yaptığımız hizmeti de en iyi şekilde duyurmalıyız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Üniversitesi Recep Bozlağan Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title